FLASHMOB A NAPSÜTÉSÉRT

Jún.
05

FLASHMOB A NAPSÜTÉSÉRT !!!

Itt a nyár, de hol a jó idő?
Csalogassuk elő együtt a napsütést egy nagy közös játszóterezős piknikezéssel!

Mikor: 2013. június 9-én (vasárnap) 10.00-tól napsütésig 

Hol: Találkozunk 10.00-kor a Kelenfa Családi és Szabadidőközpont előtt (1119 Bp Tétényi út 72/B), és együtt elsétálunk a Bikás dombi Kalóz játszótérhez.

Lesz éneklés, zenélés, körtánc, arcfestés, vetélkedők és reményeink szerint sok-sok napsütés!
Amit hozz: A MET.HU szerint remek időnk lesz, de az esetleges rossz idő elrettentése érdekében hozzatok esőkabátot, ernyőt, ilyesmit.
Ha van kedvetek hozzatok valamilyen csemegét a gyerekeknek. A pikniken összedobjuk amink van.
Mindenképpen hozzatok jókedvet és mosolyt! Ezek további fenntartásáért teljes felelősséget vállalunk!

Rossz idő esetén a Kelenfában töltjük el azt a kellemes 2-3 órát, dalolással , tánccal, kézműveskedéssel J

NYÁRI TÁBORAINKRA MÉG TUDTOK JELENTKEZNI, akár vasárnap a rendezvényen is!

www.kelenfa.hu

Kelenfa Családi és Szabadidőközpont

1119, Bp Tétényi út 72/B

30/33-51-427

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.