Gyógytorna gyerekekenek

Aug.
26

TARTÁSJAVÍTÓ GERINCTORNA GYEREKEKNEK

Napjaink felkapott témája a rohanó életmód, az ülő munka és az, hogy kevesebb, mint napi 2000 lépést teszünk meg. A gyerekek talán még rosszabb helyzetben vannak. Reggel iskola nagy táskával, egész nap görnyednek a nem megfelelően beállított padokban és íróasztalok fölött, majd délután haza tanulni és megírni a másnapi leckét. Azok a gyerekek, akik nem sportolnak az iskola mellett, ők nem teljesítik a napi mozgásigényüket.  A heti 5 testnevelés óra nem fejleszti megfelelő módon a gyerekek mozgás fejlődését, mivel túl sokan is vannak, emiatt az egy főre jutó figyelem aránya meglehetősen kevés. Elengedhetetlenül fontos, hogy a gerincünket és vele együtt a törzsizmainkat is rendszeresen átmozgassuk, tartásunkat pedig már minél fiatalabb korban helyesen tartsuk.

Sokszor tapasztaljuk, hogy testünk izmai sokszor beállnak, elnehezednek. Mozgásunk nehézkes, tartásunk görnyedt lesz.  Izmainkban ilyenkor lassul a keringés, az oxigén ellátottság csökken.

 Már nagyon fiatal korban is egyre gyakrabban jelentkezik gerincsérv, különböző meszesedések a kisízületek területén, melyek a gyöki kilépési pontokon fognak felső és alsóvégtagi panaszokat okozni.    

2013. szeptember 4.-től a KELENFÁBAN minden szerdán TARTÁSJAVÍTÓ GERINCTORNA.

 

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.