A KelenFan blogról

Júl.
25

Internetes naplónk hétről hétre, mint egy színes magazin, izgalmas és érdekes írásokkal jelentkezik. 

Internetes naplónk hétről hétre, mint egy színes magazin, izgalmas és érdekes írásokkal jelentkezik. Igyekszünk interaktívan blogolni, ami nem csak a facebook-on látható aktivitásunkat jelenti majd, hanem azt is, hogy a babák és mamák, családok és nagyszülők is a főszereplőjévé válhatnak egy-egy cikknek. Különböző szakemberek (orvos, védőnő, pszichológus) állnak majd a rendelkezésünkre, hogy a blog posztjai ne csak érdekesek, hanem hitelesek és hasznosak is legyenek. Színes rovataink, a Kelenfa Ágak, Jelentés a fa tetejéről, Mesetár és az Odu hétről hétre új élményeket, tartalmakat kínálnak Kelenfás barátainknak. Érdekes történeteinket és a Ti történeteiteket, élményeiteket is folyamatosan igyekszünk majd szem előtt tartani, hogy a legmegfelelőbb pillanatban ezeket elmesélhessük másoknak is. Ha kíváncsi vagy mi történik nálunk, vagy ha egy Kelenfás esemény után szeretnéd megnézegetni a csemetédről készült képeket és elolvasni a hozzátartozó beszámolót, vagy saját történetedet szeretnéd megosztani másokkal a blogon, akkor kövess minket, írj nekünk!

 

Érdekes témák, vidámság és élmények! Kövess minket a KelenFan blogon is!

 

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.