1. éves születésnapját ünnepli a Kelenfa

Szept.
30
Kelenfa 1. születésnapja
 
SZÜLETÉSNAPI MEGLEPETÉSSEL VÁRUNK MINDENKIT 2013.10.04.-én pénteken.
 
Rendhagyó programokkal töltjük meg a pénteki napot és nektek ez mindösszesen 900 Ft-ba kerül!!! Kóstoljatok bele annyi programba, amennyibe csak tudtok! Az egyszeri belépő megváltásával az összes programot látogathatjátok (hazamehettek napközben és délután vissza hozzánk). A résztvevőknek a garantált ajándék sem maradhat el, de az legyen meglepetés október 4.-ig
 
9:30- 10:00 Zenés kreatív Angol
10:00-10:30 Babamuzsika
10:30-11:00 Baba-Mama KLUB
 
16:30-17:00 Zenés tornás kreatív angol
17:00-17:30 Zeneovi
17:30-18:00 GYERMEK Jóga
 
MINIOVI Kóstoló 9:00-12:00-ig
Egész nap játszó, kézműves sarok, arcfestés.
 
Mindenkit nagy szeretettel várunk az immáron egy éves Kelenfában!
KELENFA CSALÁDI ÉS SZABADIDŐKÖZPONT
1119 Bp Tétényi út 72/B
 
30/33-51-427 
« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.