Márton Napi Péntek (11.15.)

Nov.
11
Márton Napot ünnepelünk most pénteken 2013.11.15. a Kelenfában.
 
Töltsétek velünk 9:30-tól-12:00-ig. Belépő 900 Ft/gyermek.
 
9:30-tól Zenés tornás angol 1-4 éves gyerekeknek (szülőkkel együtt),
10:00-tól Babamuzsika, utána játszó és jóízű beszélgetés. 
Lesz sok játék és vidám hangulat. Libazsíros kenyér és meleg tea vár mindenkit.:-)
 
 
ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! 30/33-51-427
 
 
Márton Napi Mulatság a kelenfában
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.