ADVENTI MINI KONCERT és KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

Nov.
25

ADVENTI MINI KONCERT és KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS DEC 13. péntek

- Karácsonyi minikoncert népdalokkal - 

Sok szeretettel várunk minden kicsit és nagyot december 13.-án 2 turnusban, egy közös éneklésre és adventi készülődésre, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a Betlehemi történettel. A dalos füzetet minden résztvevő megkapja ajándékba, hogy aztán otthon együtt is énekelhessen a család. Megszólalnak különböző hangszerek, mint citera, furulya, csengettyűk és dobok. A koncert után adventi/karácsonyi díszt készítünk együtt és elfogyasztjuk a finomságokat, amivel a Kelenfa csapata készül.

 

Vár Titeket sok szeretettel 

Bolla Katalin (citera)

Sz.- Bellán Tímea ( citera, ének) - Kerekítő foglalkozásvezető

és a Kelenfa Csapata 

 

Délelőtt: 9:30-12:00 1500 Ft /gyermek

Délután 16:30-18:30 1500  Ft/ gyermek KÖRJÁTÉKKAL a nagyobbaknak

 

Regisztráció szükséges! info@kelenfa.hu vagy 30/33-51-427

 

 

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.