Kelenfa Nyílt nap

Szept.
26

Várunk minden családot NYÍLT NAPUNKRA!

Mi a Kelenfa? Mi minden rejtőzik a lombjai alatt?

Nyílt napunkon megtudhatod, hiszen a helyszínen, 2012. október 6.-án ingyenesen vehetsz részt a foglalkozásokon, megismerheted az oktatókat és akár rengeteg új barátot is szerezhetsz. Íme, nyílt napunk programajánlója!

Gyertek el együtt és legyetek részesei a Kelenfa-élménynek!

10:00-14:00 Bemutatkozik Mimó és Csipek – Környezettudatos nevelési program játékosan, Kézműves foglalkozásunkra hozz magaddal PET Palackot

10:00-10:35 Zenezug kicsiknek és nagyoknak

10:45-11:15 Rainbow: Mesélj mindennap gyermekednek! Beszélgetés Fodor Zsuzsával a mesék fontosságáról és a kortárs gyerekkönyvekről!

14:00-15:00 Szülőcsoport Török Gabival és Ferenczi Szilviával

15:00-16:00 Meseterápia Lentulay Edinával és Török Gabival

16:00- 16:35 Majorka bábszínház – Gyerekek hídja c. mese

17:00-18:00 Kismamatorna Kálmán Dominikával

 

EGÉSZ NAP:

  •  Arcfestés
  • Mindenki vendégünk egy finom házi málnaszörpre J

A Kelenfa kft. a programváltozás jogát fenntartja.

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.