Húsvéti készülődés és NYUSZISIMOGATÓ 04.11.

Ápr.
07
húsvéti gyerekprogram a Kelenfában
 
Várunk mindenkit sok szeretettel április 11.-én pénteken 10:00-12:00 között a Kelenfában:
 
 • húsvéti készülődéssel
 • hagyományőrzéssel
 • interaktív diavetítéssel
 • nyuszisimogatóval
 • foszlós kaláccsal és a megszokott vidám hangulattal
Bejelentkezés szükséges! 30/33-51-427
 
Részvételi díj:
ELŐVÉTELBEN 1600 Ft /gyermek -1 kísérő ingyenes, további kísérő 300 Ft
HELYSZÍNEN 1900 Ft/ gyermek - kísérő 500 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/790324524313413/

TAVASZI GYEREKFOTÓZÁS 04.12.

húsvéti gyerekfotózás 11. kerület

Mikor készültek utoljára profi fotók a gyermekedről? Itt a remek alkalom. 15 percet még a legnyűgösebb gyerek (vagy apuka is kibír :-) ). Olvasd el a részleteket és jelentkezz mielőbb, hogy ne maradj le!
 
Április 12-én, szombaton 9:30-13:00-óráig a Kelenfa fotósával tavaszi gyermekfotózást rendezünk. (Nagyobb gyerekek igazi nyuszival!)
 
A fotózás időtartalma 10-15 perc, amely után az elkészült fotókból a szülők kiválasztatnak 5 db képet, melyek később kerülnek szerkesztésre és retusálásra. A kész és szerkesztett fotókat e-mailen küldjük a szülőknek 1 héten belül. Azért hogy senki ne menjen haza aznap fotók nélkül, az összes elkészült szerkesztetlen fotót CD-re írva elvihetik.
 
A Kelenfa nagytermében vagy szép idő esetén a szabadban készülnek a fotók. A várakozó családok a fotózás előtt és után szabadon használhatják játszónkat.
 
Azért, hogy elkerülhessük a hosszú várakozást, és hogy mindenki jól érezze magát kérjük az érdeklődőket, hogy telefonon vagy e-mailen jelentkezzenek név és elérhetőség megadásával. A rendezvényt minimum 9 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. 
 
Jelentkezési határidő: 2014. április 10. csütörtök 16:00-ig
 
Telefonszámunk: 30/33-51-427
Email címünk: info@kelenfa.hu
 
A fotózás fehér háttér előtt különböző kellékekkel és játékokkal történik, de természetesen a gyerekek is elhozhatják saját kedvenc játékaikat, hangszereiket vagy sportszereiket.
 
A fotózás ára: 4970 Ft
 
Ajánlott korosztály: 2-99 éves korig
húsvéti fotózás a kelenfában
 
további képek: http://kelenfa.hu/galeria-galeria-16/album/14/KELENFOTO.htm
 
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/495808047190182/
 
« vissza


Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.