ADVENTI MINI KONCERT és KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

Dec.
02
A tavalyi gyakorlatot követve mindenkit sok szeretettel várunk jövő héten pénteken és/vagy szombaton ADVENTI KÉSZÜLŐDÉSÜNKÖN! Hangolódjunk rá együtt az Ünnepekre! 
  • Betlehemi zenés mesejáték
  • Kézműves foglalkozás
  • Játszó
  • Karácsonyi sütemények forró teával
....és persze Mikulás bácsi is itt hagy minden gyermeknek egy apró ajándékot
(legyen meglepetés!)
 
IDŐPONT:
2014.12.12. péntek 10:00-12:30
2014.12.12. szombat 10:00-12:30
 
Bejelentkezés szükséges: 30/33-51-427
 
ÁR: 2000 Ft/ 1 felnőtt 1 gyerek, minden további családtag + 500 Ft
 
A résztvevők száma korlátozott, mielőbb jelentkezzetek :-)

Adventi mini koncert és készülődés

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.