Megnyitottunk!

Szept.
26

Ingyenes programok, felhőtlen vidámság. – Eljött az idő! – MEGNYITUNK!

Bár lassacskán az összes fa lehullajtja levelét, Kelenföld szívében van, ami most borul csak igazán zöldbe, hogy vidámságot csaljon a gyerekek és a családok arcára! Október 6.-án egy ingyenes nyílt nap keretében megnyitja kapuit a Kelenfa Családi és Szabadidőközpont, ahol a mosoly és a családi kikapcsolódás együtt és külön-külön is garantált!

A Kelenfa Családi és Szabadidőközpont egy kétgyermekes anyuka ötlete volt, aki úgy érezte kell egy hely, ahol a család minden tagja feltöltődik, fejlődik, közösséget alkot, és nagyon jól szórakozik. Az álom valósággá vált, így a Kelenfa most kitárja kapuit a Tétényi úton, hogy beengedje a családok örömét és a sok-sok gyerek boldog kacaját.

Az ingyenes nyílt napon bemutatkoznak szakképzett oktatóink, akik hasznos, vidám és izgalmas foglalkozásokra invitálják a látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. Honlapunk „Programok” rovatában órarendünk és részletes leírások olvashatók az órák menetéről, hasznosságáról, továbbá oktatóink, munkatársaink a „Rólunk” rovatban beszélnek előljáróban magukról. Érdemes lesz ellátogatni, hiszen a babáknak és mamáknak, apáknak és nagyszülőknek, izgő-mozgó gyerkőcöknek, komoly nagylegényeknek és kishölgyeknek egyaránt tartogatunk meglepetéseket.

Kedvezményes bérlet akciókkal, meglepetésekkel és sok-sok vidámsággal várunk mindenkit!

További információ a honlapon és a www.facebook.com/kelenfa -oldalon!

Megközelíthető: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont

7-es busz Puskás Tivadar utcai megállójánál, Kelenföld városközponttól 5 perc sétára

1119 Budapest, Tétényi út 72/b

 

Ügyfélszolgálat: 06 30 8393590

info@kelenfa.hu

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.