Fergeteges Farsangi mulatság 2015. 02.07.-én a Kelenfában

Jan.
26
farsang a kelenfában
Idén is nagy lelkesedéssel vágunk bele a farsangi készülődésbe.
 
Várunk Titeket sok szeretettel 2015. február 7.-én szombaton 10:00-12:00 egy fergeteges FARSANGI MULATSÁGRA!!!
 
-farsangi zenebona Szabó Bellán Timivel
-hagyományőrzés
-jelmezverseny
-álarckészítés
-vidámság, körjáték kicsiknek és nagyoknak is!
-fánk mindenkinek
 
Jelmezben várunk benneteket (DE NEM KÖTELEZŐ!)
Bejelentkezés szokás szerint szükséges a létszám korlát miatt. (Javasoljuk mihamarabb, hogy biztosan legyen helyetek) 30/33-51-427
 
Elővételben: 1600 Ft/gyermek, 1 felnőtt kísérő ingyenes, további kísérő 500 Ft
Helyszínen: 1900 Ft/gyermek, 800 Ft/felnőtt
« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.