TÁBORTOBORZÓ!

Máj.
10

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot idei INGYENES TÁBORBEMUTATÓNKRA a Kelenfába május 23-án 10.00-tól!

 

Program:

10:00 Táncolós és kézműves tábor

10:45 Karate tábor

11:30 Mozgolódó Művészke tábor

12:15 Zenés –Tornás Angol tábor

13:00 Zeneovi és alkotó tábor

13:45 Komplex Művészeti tábor

14:30 Zene és Jóga tábor

15:15 Zene és Dráma tábor

 

És még lesz:

- Ízelítő a táborokból

- Ismerkedés a táborvezetőkkel

- Tábor bemutató foglalkozások

- CSILLÁMTETOVÁLÁS!

- Móka és kacagás :)

 

Bejelentkezés: 30/839-35-90

Tekintsd meg ovis táboros videónkat, hogy kedvet kapjál velünk nyaralni :-)

TÁBOROS VIDEÓ 2014

 

TÁBOROS VIDEÓ 2013

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.