Nyári napközis táborok ovisoknak és kisiskolásoknak 2017

Jan.
30
Idén MÁR 5. éve várunk TITEKET Nyári napközis táborainkba!
 
Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont 1119 Bp. Tétényi út 72/B
 
2017. június 26-30. ZENE ÉS JÓGA TÁBOR (6-10 év) 
2017. július 3-7. KARATE TÁBOR (3,5-7 év)
2017. július 10-14. ANGOL TÁBOR (3,5-7 év)
2017. július 31- augusztus 4. MOZGOLÓDÓ MŰVÉSZKE TÁBOR (3,5-7 év) 
2017. augusztus 7-11. ZENE ÉS DRÁMA TÁBOR (6-10 év)
 
Jelentkezéseteket érkezési sorrendben tudjuk fogadni, melynek feltétele a kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése (26.500 Ft/fő). Az elmúlt két év tapasztalata, hogy vannak táboraink amik már február végére betelnek. Mindenkit sok szeretettel várunk! A jó kedvet, az érdekes programokat idén is ránk bízhatjátok! 
Érdeklődni: 06303351427 
Kelenfa nyári napközis tábora Kelenfa nyári zene és dráma tábora

 

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.