Családi Alkotóműhely a Kelenfában

Okt.
18

Most szombaton, október 20-án lesz az első Családi Alkotóműhely a Kelenfában 10:00-12:00-ig!

A Kreatív Alkotóműhely első témája: HALLOWEEN

Tökéletes családi program a hétvégére!

 

Kéthetente szombaton 10:00-12:00-ig Titeket hív Családi Alkotóműhelyünk, ahol a hónapokhoz, ünnepkehez kapcsolódó kreatív kézműves foglalkozásokkal és kis meglepetésekkel várjuk családod minden tagját. Közösen alkothattok gyermekeddel, továbbá kötetlen programként igénybe vehetitek nagytermünk összes játékát! Arcfestés, vidámság, kreatív játék, közös családi szombatok! Ez a Kelenfa Családi Alkotóműhely!

Várunk Szeretettel!

Család Ár: 2000 Ft (maximum fő családonként: 2 szülő és 3 gyerek)

Bejelentkezésedet szívesen fogadjuk: 30/33 -51-427

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.