Adventi hétvégék a Kelenfában

Nov.
22

Adventi programok a Kelenfában

Rohannak a hetek, lassan eljön a Karácsony. Ennek alkalmából családi foglalkozásokkal egybekötött Adventi vásárt szervezünk a Kelenfában, ahol gyerekkönyvek széles kínálata, baba és gyermek textilek (pléd, ágynemű huzatok, fürdőlepedők és poncsók), gyermekruházat, továbbá ajándéktárgyak színes választéka vár Benneteket, Öko játszóházzal, bábozással illetve Családi Alkotóműhellyel kiegészülve. És persze a Mikulás is ellátogat hozzánk!!!

Időpontok:

 

December 2.-án vasárnap

10:00-12:00 Családi Alkotóműhely

16:30-17:00-ig Bábszínház

Adventi Vásár egész nap!

 

December 8.-án szombat

10:00-12:00-ig Adventi Öko Játszóház

16:30-tól A Mikulás is ellátogat hozzánk, puttonyában apró meglepetésekkel

Adventi Vásár egész nap!

 

December 16.-án vasárnap

10:00-12:00-ig Családi Alkotóműhely

Meglepetés program :-)

Adventi Vásár egész nap!

kelenfa karácsony

(Egész napos családi belépő: 2000.- Ft.)*

* Az egész napos családi belépő ára max. 2 felnőttre és 3 gyerekre vonatkozik. Nyugodtan elmehettek napközben ebédelni és pihenni, majd várunk vissza Titeket a délutáni programokra is.

 

« vissza


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.