Mátyás Gergely
Karate oktató

Elérhetőségeim:
Telefon: 06308393590 (infopult)
E-mail:  info@kelenfa.hu

Kurzusaim:
Ovis Karate


"Az utóbbi időben elterjedt egy mondás: A karate mindenkié! Napjainkban a karate népszerűbb, mint bármikor és ma már nem csak az iskolai környezetben gyakorolható, hanem a pedagógusok felismerték a lehetőségét és szükségességét a sportág óvodai integrációjának is. Speciális táborok,kifejezetten ovisoknak rendezett versenyszámok teszik élménygazdag mozgásformává és tanulási folyamattá ezt a gyönyörű sportot. A karate mindenben ideális választás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A karate egyszerre képes fejleszteni a fizikai állóképességet, koordinációs és kombinációs képességeket, koncentrációt, kreativitást. A statikus és dinamikus mozgások összetettsége valamint a felsorolt képességek összessége mind az egyéni, mind a küzdő partnerrel végrehajtott gyakorlatok során együtt teszik a karatét igazán sokoldalú és hatékony sporttá és járul hozzá az emberi jellem jótékony fejlődéséhez. Célunk a Kelenfával, hogy változatosan, játszva megszerettessük a mozgástés a karatét a gyekőcökkel és annak eszközeit felhasználva elősegítsük a későbbi beilleszkedést az iskolai környezetbe, valamint a ösztönözzük őket a további tanulásra!"


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.