Piri Judit
Mini Ovi vezető

Elérhetőségeim:
Telefon: 06308393590 (infopult)
E-mail:  info@kelenfa.hu

Kurzusaim:Piri Judit vagyok.

Fiatal korom óta vágytam gyerekekkel foglalkozni, legyen akár bölcsis-, ovis-, iskoláskorú. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a Kelenfában minderre lehetőségem nyílik.

Az általam vezetett foglalkozásokon célom, hogy a gyermekek felszabadultan, életkoruknak, adottságaiknak és fantáziájuknak teret adva alkothassanak, játszhassanak, fejlődhessenek.

5 éve vezetem a Mini Ovi óvoda előkészítő foglalkozást. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy minden gyermek megtalálja és kiélvezhesse kedvenc játékait és megismerkedjen újakkal. Elmaradhatatlan része a napnak a dalok, mondókák, mesék, hangszeres zenélés, a szabad alkotás és a mozgásos játékok.

Nyáron óvodás és kisiskolás tematikus táborokat vezetek. Saját táborom a Mozgolódó Művészke és az idei nyártól a Komplex Művészeti tábor.

Hétvégente a születésnapi zsúrokon animátorként működöm közre és a Tapicskoló festős foglalkozást vezetem (20 hónapos kortól ajánlott).

Várok minden kedves érdeklődőt sok szeretettel a Kelenfában!


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.