Sáfrán Ildikó
Kismama jóga oktató, szülésfelkészítő vezető, babamasszázs tréner

Elérhetőségeim:
Telefon: 06308393590 (infopult)
E-mail:  info@kelenfa.hu


Sáfrán Ildikó vagyok, kismama-, babás jóga és hatha jógaoktató. 2004 óta tartok jógafoglalkozásokat és nagyon-nagyon szeretem! Fő profilom a kismama jóga, mert nagyon lényegesnek tartom, hogy a kismamák a várandósság alatt részben saját maguk, részben a babájuk miatt fontos gyakorlatokat végezzenek. A gyakorlással felkészítjük a testet a szülésre, és megtartjuk, illetve akár növeljük is a kismamák kondícióját. A babák mozgásfejlődését itt alapozzuk meg idegrendszerüket fejlesztő gyakorlatokkal. De ez nem minden! A jóga nem csak fizikai gyakorlás, de lelki ráhangolódás is! A sok-sok hozzám érkező visszajelzés alapján, ez is hatalmas segítség az anyukáknak.

A babák fejlesztését megszületésük után is folytatjuk! A Kelenfa csapattagjaként workshop jelleggel megtanítom az anyukáknak a nagyon fontos babamasszázst, és a legfontosabb jógagyakorlatokat, amiket a babákkal lehet gyakorolni.

KISMAMA JÓGA

BABAMASSZÁZS ÉS JÓGÁZTATSÁ WORKSHOP

SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM


Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.