Dudás Alexandra
Balett oktató

Hivatásomnak választottam a gyermekek oktatását, legfőbb célom, hogy a gyermekek a tánc által olyan csodálatos lehetőségeket kapjanak az élettől, melyet én is kaphattam és átélhettem.
 


Mátyás Gergely
Karate oktató

A karate számomra nem csak egy sport, hanem igazi öröm, menedék, hobbi és hivatás egyben és azon dolgozom, hogy azokat az értékeket, melyeket ennek a küzdőművészetnek köszönhetek, a jövő generációja is mihamarabb megismerhesse és hasonlóan hozzám, épülhessen általuk!" 
Piri Judit
Mini Ovi vezető

Az általam vezetett foglalkozásokon célom, hogy a gyermekek felszabadultan, életkoruknak, adottságaiknak és fantáziájuknak teret adva alkothassanak, játszhassanak, fejlődhessenek.

 Kovács Enikő
Gyógytornász, kismama torna, baba-mama torna, mummy tummy tréning

Lelkesítő feladat minden héten olyan munkát végezni, ami nem csak a hivatásom, hanem az életem része is.

 

 
Szentgyörgyi Hanna
Gyerekjóga oktató

Csiki Mariannál végeztem 2014-ben gyerekjóga-oktatóként, továbbá sok gyerekrendezvényen voltam szervező, és aktív játékos is. A gyerekekkel való különleges összhangot kamatoztatom a jógaórákon, ami kortól függő (3-18 év közt) időtávban (45-60 perc) megtartott mesés, játékos jógafoglalkozások formájában teljesedik ki.

 Kálmán Róza
Kismama jóga oktató

Jógázni bárhol és bármikor lehet, mert egyszerre feltölt és mélyen megnyugtat.

 
Sáfrán Ildikó
Kismama jóga oktató, szülésfelkészítő vezető, babamasszázs tréner

A jóga nem csak fizikai gyakorlás, de lelki ráhangolódás is a baba születésére! Vizes Tilda
kismama jóga, baba-mama jóga, gerincjóga oktató

Bármit is teszel, azt szívből kell csinálni, úgy, hogy megtaláld benne önmagad, és tudd, hogy ezáltal jó irányba tartasz – számomra ez az egyik legfontosabb kihívás volt az életben, s érzem a jógában megleltem a saját utam és önmagam.
Mészáros Szilvia
Okleveles Kriston Intimtorna tréner

KRISTON INTIMTORNA = Én sem elsőre fogadtam be...
Tudom, hogy a mai rohanó világban amikor túl sok az információ, az új trendi dolgok és a még több negatív áramlat, akkor nehéz ezek közül kiválasztani a számunkra igazán hasznosat. Sokszor tesszük fel magunknak a kérdést: Mire is van szükségem? Mit tud adni nekem? Nem-e valami újabb felesleges dolog?Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.