Akció

FARSANGI ÜNNEPSÉGET SZERETNÉTEK? Rendezzétek nálunk!

Az ár tartalmazza:

 • kizárólagos teremhasználat 2 órára és a játékok használatát;
 • farsangi dekorációt;
 • 1 fő személyzetet;
 • "romeltakarítást"

17 000 Ft helyett 13 500 Ft

Az ár 10 gyermekre értendő (15-re bővíthető 1200 Ft/gyrmek)

További szolgáltatások rendelhetőek:

 • Kézműves foglalkozás 6000 Ft
 • Animátor 6000 Ft
 • Fotós 6000 Ft

Foglalási feltételek: megrendeléskor 50% előleget kérünk befizetni. A fennmaradó összeget legkésőbb az ünnepség előtt 7 nappal kérjük rendezni. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni, azonban az esemény a szabad helyek függvényében 1-szer módosítható.

 

AZ AKCIÓ 2013. február 24-ig érvényes.

Időpont egyeztetés személyesen vagy 30/33-51-427

 

 

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.