Angol Ovis tábor

A gyerekek életkorának és érdeklődésének figyelembevételével válogatjuk össze a programokat, melyben a mozgás, dráma, kézműves és zene egyaránt szerepet kapnak.

Egész nap angolul beszélünk, játszunk, hogy a gyerekek természetes úton csipegessék fel a nyelvtudásukat.

Az angolul egyáltalán nem beszélőktől a kétnyelvűekig mindenkinek mozgalmas és fejlesztő programokban
lesz része.

Friss levegő és esővédett helyek egyaránt garantáltak.

Ideje: 2013. július 15-19.

Időpont: hétőtől péntekig 8:30-16:30-ig (a foglalkozások 9:00-tól kezdődnek és 16:00-ig tartanak)

Helye: Kelenfa (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Korosztály: 3-7 éves óvodások

Díja: 24 500.(+700Ft/nap opciós étkezés)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal.

Összesen: 28 000 Ft

10 % testvérkedvezmény 

Hoznivalók

-tisztálkodó szett (fogkefe, pohár, törülköző), -benti cipő, -naptej,

-sildes sapka, -kistáska vizes kulaccsal a kiránduláshoz, -nasi

Ovis angol tábor a Kelenfában 11.ker Tétényi út 72/B

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.