Baba-Mama jóga

Nemrég született kisbabád és szeretnél visszatérni a mozgás csodálatos világába, esetleg szeretnél megismerkedni a jógával, de nincs kire bíznod gyermeked?

baba-mama jóga a kelenfában 11. kerület
A baba-mama jógaóra keretében lehetőséged van a személyes figyelemmel kísért biztonságos jógagyakorlásra úgy, hogy közben gyermeked jelenlétét sem kell nélkülöznöd. 

Kisebb babákat akár be is tudjuk vonni a gyakorlásba, hisz ez segít még jobban elmélyíteni az édesanya és gyermeke közötti kapcsolatot, később pedig a már nagyobb lurkók örömmel játszanak egymással a szokatlan mozdulatokat végző mosolygós anyukák körül.

 minden csütörtökön 10:00-11:00

Bejelentkezés szüksége: 06303351427 vagy 06308393590

minden csütörtökön 10:00-11:00 

2000 Ft/alkalom , 10 000 Ft/ 6 alkalom 

baba-mama jóga a kelenfában a 11. kerületben

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.