Baba-Mama jóga

Babás jóga a kelenfában

A kisbaba születése után egy teljesen új, rejtelmes, meglepetésekkel teli életszakaszba lépünk. Testünknek és lelkünknek is szüksége van egy helyre, ahol regenerálódhat, felfrissülhet, hogy magabiztos anyukaként térhessen haza.

A baba-mama jóga remek kikapcsolódást nyújt az anyukának és a babának egyaránt hiszen,
– van közös „játék” és mondókázás,
– van „saját ideje” az anyukának, amikor önmagával foglalkozhat, és
– van egy kis elmélyülés, relaxáció is...
 

Óra után pedig megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, kérdéseinket, és sokszor bizony kiderül, hogy „egy cipőben járunk”..., ami nagyon megnyutató tud lenni egy

édesanya számára. Anyukaként szinte elengedhetetlen a mozgás. Fontos, hogy kicsit kimozduljunk a babával, hasonló élethelyzetben lévő emberekkel oszthassuk meg gondolatainkat,és a kicsiknek is remek kikapcsolódás hasonló korú babák társaságában együtt felfedezni a világot, új ingereket átélni.

Sok anyuka küzd derékfájdalmakkal, fáradtsággal.... Célom, hogy óráimon új erőre kapjon mindenki és feltöltődjön, természetesen a kisbabák is:)

Gyere kényelmes, laza öltözékben, hozz magaddal vizet és lehetőleg egy órával előtte már ne egyél. Jóga matracot biztosítunk.

A babák teljes jogú résztvevői az órának, joguk van tisztába tevődni, enni, sírni, kiabálni, dobálni, cicizni és bármit csinálni amit egy babának kell.

Időpontok:

szerdán 

9:15-10:15 

10:30-11:30

Ára: 2000.-/alkalom , 10 000 .-/ 6 alkalom - 7 hétig érvényes

Bejelentkezés szükséges telefonon vagy e-mailen.

Sok szeretettel várunk benneteket!

baba mama jóga a kelenfában

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.