Baba mama torna

Baba mama torna (babák kb. 8 hónapos korától)

„Megszülettél hát, te kit oly nagyon vártunk. A kismama Anyává vált. Ez a történet innen indul.”

baba mama torna a kelenfában
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A várandóság során a női test rengeteg változáson megy keresztül, ami lehetővé teszi számára a baba kihordását és megszülését. A baba fejlődéséhez tápanyagokra és helyre is szükség van, mindezek igénybe veszik az anya szervezetét.  Ahogy telik az idő, a baba cseperedésével párhuzamosan alakul vissza testünk a várandóságot megelőző állapotra.
 
A baba mama tornára már azon anyukákat és babáikat várjuk, akik a korai időszakban javasolt Mummy Tummy órákon részt vettek, vagy ha ez nem is történt meg, de a babák már tudnak kúszni, mászni akkor mindenképp ezt javasoljuk. 
 
 A baba mama tornán:
 
Célunk, hogy a megváltozott tónusú és minőségű izomzatot a várandóság előtti vagy egy még annál is jobb állapotba regeneráljuk.  A feladatok közé tartozik a gátizomzat megerősítése, a szétnyílt hasizomzat korrigálása, annak megtartása a feladatok során, és a tanultak beépítése a funkcionális tréningbe és a mindennapokba. 
 
A medence és a test átalakulása 9 hónapot vett igénybe, így a visszaépítéshez is szükség van néhány hónapra.
 
A helyes testtartás újbóli kialakítása és megtanulása, a medence beállítás is az óra részét képezik. A tornán az anyák a babákat használják súlyzók helyett. A közösségbe szoktatás első lépései is ezek, hiszen a már mászó, járó gyermekek elkezdik megtanulni az együtt játszás alapvető téziseit. A játék ebben rengeteget tud segíteni.  
 
Az órákat a baba mászó korától látogathatjátok. Ezen órák intenzitása erősebb, a Mummy Tummy órán megtanult hasfal tartás az alapja a feladatoknak. Célunk, hogy a regenerációtok minél teljesebb legyen, panaszmentesen, magas minőségű egészségügyi állapotban engedve titeket vissza az élet körforgásába. 
Az órák gyógytornász vezetésével történnek, így a feladatok végzése elsajátítható és otthon körülmények között alkalmazható.
 
 
Időpont: 2019.09.02-től
 
hétfő
9:15-10:15 
 
szerda
9:15-10:15
 
péntek
9:15-10:15
 
 
Ára: 2200.-/alkalom , 11 000 .-/ 6 alkalom - 8 hétig érvényes
 
 
Bejelentkezés szükséges telefonon, on-line (órarend menüben regisztráció után) vagy e-mailen.
 
 
Várlak Benneteket szeretettel: 
 
Kovács Enikő - gyógytornász

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.