Babamasszázs és jógáztatás TANFOLYAM

Ha otthon szeretnéd masszírozni, tornáztatni a babádat, kíváncsi vagy mi ennek a módja, szeretettel várunk két alkalmas babamasszázs és jógáztatás tanfolyamunkon.

A masszázs segít megnyugodni, ellazulni a babának, segíti a keringést, segíti a nyugodt, mély alvást, erősíti az immunrendszert, segíti a mozgásfejlődést és elmélyíti a kötődés baba és szülő közt.

Minél kisebb egy baba, annál inkább ránk szorul, és mégis annál nehezebb nekünk megértenünk, hogy mire is vágyik éppen. Az első 6-8 hónapban minden olyan eszköz, ami a baba megnyugtatását szolgálja hatalmas segítséget tud jelenteni a családnak. Ez a tanfolyam ezen eszközök tárházát hivatott szélesíteni.

Két alkalommal találkozunk, ami alatt végig megyünk a testen, megtanulunk rengeteg masszázs fogást, jóga "pózt", mondókát, éneket amik segítenek a babának megnyugodni, ellazulni.

A babamasszázs ötvözi az indiai, svéd és orosz masszázs elemeket. Felpezsdíti a baba vérkeringését, segíti az emésztést, stabilizálja a hőháztartást és megnyugtatja a babát.
A tanfolyamhoz jár egy dosha teszt, ami segít a megfelelő olaj kiválasztásában és segít mégjobban megismerni a babádat. A teszt eredményét emailben kapod meg.

A baba jógáztatása a test teljes átmozgatásából, percepció fejlesztésből, lovagoltatásból, hintáztatásból áll. Támogatja a mozgásfejlődést, az agyféltekék -és így a test- két oldalának harmonizálását, segíti a keringést.

Mind a masszázs, mind a jóga hatalmas előnye, hogy a baba és az anya/apa/gondozó közötti kötődést mélyíti, amely az egészséges idegrendszer és később a zavartalan önállósodás feltétele. Közben persze énekelünk, mondókázunk, beszélgetünk, szeretgetünk.

KIKNEK AJÁNLJUK:
- 6-8 hetes kortól addig amíg a baba megül egyhelyben és "tűri" a masszázst.
(Ez után babás jóga foglalkozásunkat ajáljuk)
- Kismamáknak, akik előre szeretnék megtanulni a masszírozást, jógáztatást.
(Tanulóbabát tudunk biztosítani, de mivel véges a babák száma, kérünk, ha szükséged van rá, előre jelezd.)


Következő időpont (a tanfolyam 2 alkalomból áll):

Április

1. alkalom 2019.04.5.  12:00-12:45

2. alkalom 2019.04.12. 12:00-12:45

Május

1. alkalom 2019.05.03.  12:00-12:45

2. alkalom 2019. 05.10. 12:00-12:45

Június

1. alkalom 2018.05.31. 12:00-12:45

2. alkalom 2018.06.07. 12:00-12:45

Ára: 7000.- / 2 alkalom


A létszám korlátozott, ezért bejelentkezés szükséges.

Szeretettel várlak benneteket, 

Sáfrán Ildikó

AJÁNLJUK MÉG ALÁBBI TANFOLYAMAINKAT:

BABAHORDOZÁS

KRISTON INTIM TORNA TANFOLYAM

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.