Egészséges hasizmokért a szülés után tanfolyam

„Egészséges hasizmokért szülés után” TANFOLYAM

Sok anyuka számára ijesztő a tény, hogy hasizma nem egészséges, pedig a probléma megfelelő mozgással viszonylag rövid idő alatt orvosolható.
 
Fontos foglalkozni a hasizom egészségével, mivel számos problémát okozhat, pl. fokozza a sérv kialakulásának lehetőségét.
 
A törzs tartásához ugyanolyan létfontosságú a has- és hátizmok szerepe. Abban az esetben, ha a has izomzata nem tudja megfelelően ellátni feladatát, fokozott terhelődés alakul ki a hát-derék szakaszon, ami egy idő után hátfájáshoz vezet. A workshopon tanult gyakorlatok rendszeres végzésével bármilyen mértékig szétnyílt hasizmot annyira össze lehet húzni, hogy egészségügyileg már semmilyen problémát nem fog okozni.
 
Hogyan állapítható meg, ha a hasizom nem egészséges?
 
Ha a hátadra fekszel, behajlítod a lábaidat, talpadat leteszed a földre, és derekadat leszorítva a talajra felemeled a fejed, a hasad közepén, a köldök fölött picivel tapintsd ki, hogy van-e rés, és ha igen hány ujjnyi a nagysága.
 
A tanfolyamot ajánljuk:
 
- hátfájás
 
- derékfájás
 
- sérv
 
- szülés után szétnyílt hasizom
 
 
Ez a tanfolyam a hasizmok egészségéről szól, vagyis az izomzat megfelelő regenerációjáról. Egy egészséges hasizom nem attól függ, hogy valaki visszanyerte-e az eredeti alakját szülés után. Természetesen szívesen adok táplálkozási tanácsokat, akár szoptatós anyukáknak is, de ez a tanfolyam nem a diétáról szólJ
 
A tanfolyam anyaga saját kidolgozás, mely kizárólag sportedzői, jógaoktatói tanulmányaimra ill. saját tapasztalataimra épül, nem hozható összefüggésbe más hasonló témájú tanfolyamok anyagával.
 
 
2017.01.27. péntek 17.15-19.45
2017.02.24. péntek 17.15-19.45
2017.03.24. péntek 17.15-19.45
2017.04.28. péntek 17.15-19.45
2017.05.26. péntek 17.15-19.45
2017.06.23. péntek 17.15-19.45
2017.08.19. szombat 10.00-12.30
 
 
 
 
Ára: 8000 Ft
 
Bejelentkezés: 30/33-51-427 vagy 30/839-35-90

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.