Fitt mami jóga

Fitt mami jóga

Ha jól van a mama, jól van a baba! Mozdulj ki, és kerülj újra formába a Fitt mami jógával! 
A célirányos jógagyakorlatok segítik a szülés utáni testi-lelki regenerálódást, elősegítik a szoptatást, enyhítik az esetleges gyermekágyi depressziót. Míg a baba-mama jóga nagyban szól a baba mozgásfejlesztéséről és az egymásra való ráhangolódásról is az anya jógázása mellett, a fitt mami jóga elsősorban az anyukáknak szól.
Ha vágysz a mozgásra, kikapcsolódásra, belső harmóniára és arra, hogy jó formában legyél, akkor itt a helyed - a babáddal együtt természetesen! 
 
Szerdánként 10:30-11:30
 
Ára: 2000.-/alkalom , 10 000 .-/ 6 alkalom - 7 hétig érvényes
 
Bejelentkezés szükséges telefonon  06303351427 / 06308393590  vagy e-mailen.
 
Sok szeretettel várunk benneteket!
 
fitt mami jóga
 
 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.