Gerincjóga felnőtteknek (kezdőknek, újrakezdőknek, mindenkinek)

Ha hosszú idő után újra kezdenéd a mozgást, ha még csak ismerkedsz a jógával, esetleg gyakran küzdesz hát- vagy derékfájással, akkor ezt a jógaórát neked találták ki. Kezdő szinten elsődleges szerepe a megelőzés, az egészségmegőrzés, de köszönhetően annak, hogy a teljes fizikumot fejleszti mozgásterápiaként is szolgál azok számára, akik gerincbántalmakkal is szeretnének biztonsággal csoportos jógaórára járni. A gerincjóga a jógának egy anatómiai szemléletmódú, testfejlesztő irányzata, éppen ezért mindenki számára ideális választás lehet ez az óra, legyen kezdő, vagy akár újrakezdő. Az óra felépítését tekintve minden alkalommal egy lazító ráhangolódással indítjuk, majd a bemelegítés után a gerinc egészségét szolgáló ászanák (testhelyzetek) következnek, végül az órát egy rövid relaxációval zárjuk. Nem kell, hogy jártas legyél a jógában, folyamatosan lehet csatlakozni!

Várunk sokszeretett!

minden szerdán 19:30-20:30 első alkalom 2019.09.04.

2200 Ft / alkalom

11 000 Ft / 6 alkalom (7 hétig érvényes)

Bejelentkezés szükséges: 06308393590 vagy 06303351427

gerincjóga a kelenfában

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.