KELENFOTO

Fotózásra jelentkezni és a részleteket megbeszélni személyesen lehet. 

Akik már jártak nálunk:

kismama fotózás

"Megmondom őszintén, nekem eszembe sem jutott, hogy pocakkal menjek fotózkodni. Amikor Tamara felvetette, mégis elgondolkodtam rajta. Valóban, ez vissza nem térő alkalom egy nő életében. (Illetve a következő gyerkőcöknél már más formában, gondolom. Pl. magasabbról induló versenysúllyal. :)) Csak azon aggódtam kicsit, hogy sminkelve mutat igazán a képen az arc, számomra ez viszont ismeretlen terep. Hamar kiderült azonban, hogy erre is van megoldás, Kitti személyében. Aki nemcsak sminkes, de a stylistok munkáját is profin végzi. Szóval nem kell aggódnom, hogy esetleg előnytelen öltözéket választok, nem fognak passzolni a kiegészítők, vagy ráncolódik a ruhám.

Így vágtunk neki hárman - rengeteg ruhával, bizsuval, és egyéb kellékkel felszerelkezve - egy kora márciusi délelőttön a fotózásnak. 
A fényképészt, Grnák Lászlót, nem ismertem előzőleg, de ez egyáltalán nem zavart, mert a közvetlensége, a hozzáértése, a sok-sok év tapasztalata rögtön oldott hangulatot teremtett. Ahogy telt az idő, a modellekről való véleményem is formálódott...Pózolni nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. :) A képeket látva azonban mindenképpen megérte. A családnak és a barátoknak is nagyon tetszik a végeredmény. Remélem, hogy évek múlva a fiam is osztani fogja ezt a véleményt. :)
Minden kismamát arra bíztatok, hogy vágjon bele! Köszönöm még egyszer a Kelenfotónak!" N-K. Melinda

 

gyerekfotózás a kelenfában

"Öt hónapos kisfiammal érkeztünk a Kelenfába fotózásra. Majdnem két órát töltöttünk ott a legnagyobb harmóniában. Észre sem vettük, olyan gyorsan repült az idő, olyan simán ment minden. Nagyon örülök, hogy ilyen csodálatos képek készültek Leviről, örök emlék marad. A szép képek nemcsak nekünk maradandó élmény, de nagyon jó ajándék a családnak, nagyszülőknek is. Biztos, hogy a kislányomat is elviszem egy fotósorozatra."  H.Éva

 

Kelenfoto, babafotózás

"Nagy izgalommal vártuk a fotózás napját, szinte hihetetlen milyen szuper képek készültek és mennyire profin tudta a fotós csapat a 2 hónapos kisfiam figyelmét fenntartani. A kiegészítők nagyon bájosak voltak ( mind helyben volt, nekünk nem is kellett csak magunkat vinnünk), a helyszín meleg és családias, de talán a képek beszéljenek önmagukért :). Egy biztos, a falunk már Kelenfoto által készített Simon fotókkal van kiplakátolva :)." V. Zsófia
 
 
 

"A fotózásra három gyerekkel, három nagy szatyor ruhával és kellékkel érkeztünk. Még nem vettünk részt korábban hasonlón, így nem tudtuk, mire számítsunk. Mint utóbb kiderült, kellékeket, játékokat nekünk nem is kellett volna vinnünk, hiszen ott mindent adtak. A fotózás hihetetlen gördülékenyen és gyorsan zajlott. Nagyon sok segítséget kaptunk mindenben: a gyerekek öltöztetésétől, beállításától, a megnevettetésükön át, a végén még kis nassolnivalót és gyümölcsöt is kaptak jutalmul a gyerekek. A felszerelés és a fotós nagyon profi volt, a végeredmény pedig önmagáért beszél! Köszönjük szépen! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kelenfotót!"
F. Boglárka
 

 

 

 

"Izgatottan készültünk a babafotózásra, hiszen eddig ilyesmiben soha nem volt részünk. Nem tudtuk mire számítsunk, de nyugodtan kijelenthetem, hogy felejthetetlen élmény volt mindkettőnk számára (és a fotózáson szintén részt vevő másik két gyerkőc számára is)! Profi, nagyon felkészült csapat várt ránk. Volt minden amire egy kisgyermek vágyhat: rengeteg játék, jókedvű, vicces, mosolygós emberek és sok-sok fényes lámpa. :) A fotós fantasztikus képeket készített még az én örökmozgó, sajtkukac kisfiamról is, melyeket még egyszer nagyon köszönünk! Ezért nyugodt szívvel ajánlom a Kelenfotót, hiszen nem létezik számukra lehetetlen, vagy túl élénk kisgyerek." V.Eszter

További képek a GALÉRIABAN

További kismama képek a GALÉRIÁBAN

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.