Kapcsolódó nevelés

kapcsolódó nevelés a Kelenfában
 
 
Hallottál már róla, vagy még semmit sem? Szeretnél többet megtudni mi fán terem a kapcsolódás? Új, egyszerű, de annál hatékonyabb eszközöket tanulni, hogy a gyerekeiddel töltött közös idő valóban öröm legyen? Gyere el és kukkants bele a kapcsolódó nevelés eszköztárába ezen a rövid, 3 alkalmas képzésen!
 
Ezek az alkalmak a hiszti, kiborulás, megörülés, nyűgösködés, válogatás, sírás, azaz az olyan viselkedések témakörével foglalkoznak, amikkel a mi angyalkáink, csodás és imádott gyermekeink néha teljesen megőrjítenek. Ha a te gyerekeddel is előfordult már ilyen, és tanácstalan voltál, mit tegyél, akkor várlak szeretettel! Ha ő még nem csinált ilyet, de szeretnéd felkészülten fogadni a retteget dackorszakot, akkor itt a helyed!
 
A 3 alkalmas tréning jó lehetőség apukáknak is, hogy betekintést nyerjenek ebbe a modern kutatásokon alapuló és kipróbált irányzat módszereibe, eszközeibe!
 
A tanfolyamon
- megnézzük, mi játszódik le a gyerek érzelmeiben és testében, amikor "hisztizik"
- mi játszódik le a szülő érzelmiben és testében, és mit tehet azért, hogy legalább ő ne billenjen ki
- gyakorlati eszközöket tanulunk arra, hogy
 
1) megelőzzük a "hisztiket" - minél kevesebbszer érezze úgy a gyerek, hogy ki kell borulnia
2) ha éppen "hisztizik" - segítsünk neki túljutni rajta, úgy, hogy közben nem csorbul, hanem mélyül a köztünk lévő szeretet
3) hogyan nyújtsunk lelki-elsősegélyt önmagunk számára
 

A tanfolyam 3 x 2 óra,  23 000 Ft

Köv. tanfolyam időpontok:

2019.05. 03. 10. és 17. 16:00-18:00 (3x2 óra)

2019. 05. 07. 14. és 21. 13:00-15:00 (3x2 óra)

Kiscsoportos, gyakorlatias tanfolyam, ahol úgy kerülhetsz közelebb a gyermekedhez, hogy nincs ott veled.
 
Fontos, hogy a kis létszám miatt ez a képzés előzetes regisztrációhoz kötött, és mint általában a kapcsolódó nevelés képzési alkalmak olyan, ami gyerekek nélkül működik hatékonyan. Ennek oka, hogy sok a gyakorlati munka, saját élmény és így tudunk jobban magunkra és a többiekre is figyelni. Legyen ez egy olyan pár óra, ami most inkább rólad szól!
 
Jelentkezni itt tudsz: 06 30 335-1427
 
Ha további kérdéseid vannak írj: ildiko.selmeczy-veres@outlook.com
 

 

 

 
 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.