Karate tábor ovisoknak 2019.07. 1-5.

Karate tábor ovis kisfiúknak és kislányoknak egyaránt!

A karate mozgáskultúrája lehetővé teszi, hogy a karatékák változatos módon, a sokoldalú nevelés elvének mentén fejlesszék a koordinációs, kondícionális képességeiket és a csoporton belüli viselkedés alapjait és mindezt JÁTÉKOSAN! 

Időpont: 2019. július 1-5.

Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Résztvevői: 3,5-7 éves óvodásoknak, akik már aktív karatésok és azoknak is, akik még csak ismerkednének a harcművészetekkel.

Célunk: Megismertetni és játékos formában gyakoroltatni a karate mozgásokat a nebulókkal, s ezáltal felkészíteni őket a majdani iskolai évek társas viselkedéseibe és sportéletébe való könnyebb beilleszkedéséhez.

 

karate tábor ovisoknak a kelenfában

Napirendünk:

8:00 – érkezés

8:30 – első karate foglalkozás

9:15 –  tízórai (az edzések között kimegyünk a játszóra - szabad játék, vetélkedők)

12:00 – ebéd, majd csendes pihenő, ahol kipihenjük a fáradalmakat

14:30 – uzsonna, szabad játék

15:15- második karate foglalkozás, ahol inkább játszva erősítünk (persze kizárólag karatés formában), párnákon csúszkálunk, hogy erősödjünk is kicsit és mert ezt a részét mindenki imádja, akik már járnak karatézni, tudják miről beszélünk :-)

16:00 – kor öltözködés, készülődés a hazamenetelre, apu-anyu karjaiba zuhanás :-)

karate tábor ovisoknak

A táborban igyekszünk egészséges, de a gyerekek szájíze szerint való ételeket adni. Bármilyen külön kívánsággal, ételérzékenységgel, szokással keress bátran, hogy segíteni tudjunk!

Amit hozz magaddal, mert kelleni fog: - Akinek már van, annak karate ruha, törülköző, -benti cipő, -pizsi, -plüss állat amivel aludni szoktál , -papucs,

-naptej, sapka -kényelmes ruha, puha talpú cipő, kintre olyan cipő amiben lehet rohangálni, mászókázni.

Legalább ketten leszünk a gyerekekkel. Korlátozott a létszám, jelentkezz minél előbb, hogy ne érjen csalódás!

Díja: 29 500. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni, melyet a Kelenfában készpénzben rendezhetsz. A jelentkezések a befizetések sorrendjében történnek.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már nem áll módunkban a tábori díjat visszatéríteni.

Szeretettel várlak benneteket,

Mátyás Gergely 

karate ovis tábor a kelenfában

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.