Kezdő gerincjóga workshop

Kezdő gerincjóga workshop a jobb tartásért.  KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2018.január. 6. szombat, 10:00-12:30, maximum 8 fő, 6000 Ft/fő

Napjaink rohanó világában sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy megfeledkezzünk saját testünkről, s annak alapvető működési elveiről. Ennek következtében válnak egyre gyakoribbá a tartáshibák, melyeket sokszor hátfájás és egyéb mozgásszervi panaszok követhetnek. 
 
Te is ébredtél már úgy, hogy alig bírtál kikelni az ágyból?
 
A Gerincjóga ideális olyanoknak, akik szeretnének elkezdeni jógázni, biztonsággal gyakorolni otthon, vagy akik irodai munkát végeznek és/vagy sokat ülnek egész nap. 
 
A workshop célja, hogy megtanuld azon ászanákat (testhelyzeteket), amik gyakorlásával helyreállíthatod gerinced egyensúlyát és emellett bepillantást nyerj különböző jógatechnikákba.
A jóga átmozgat, megnyújtóztat és megerősít.
 
A minitanfolyamot ajánljuk teljesen kezdőknek, a rendszeres gyakorlás megkezdése előtt, illetve tapasztalt gyakorlóknak, tudásuk rendszerezésére.
A tanfolyam folytatásaként heti rendszerességgel várunk gerincjóga óráinkon.
HÉTFŐ: 19:30-20:30
SZERDA:19:30-20:30 
 
A workshopot - felépítését tekintve - kis beszélgetéssel indítjuk, majd egy alaposabb gyakorlás következik melyben nem csak az ászanák, hanem a légzőgyakorlatok is helyet kapnak, majd egy jóleső relaxáció után ismét lehetőség nyílik arra, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekről beszélgessünk még kicsit.
A workshop díja: 6000 Ft Bejelentkezés: 06303351427
 
gerincjóga a kelenfában
 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.