Kismama jóga

A kismamajóga testileg és lelkileg is fantasztikusan felkészít a szülésre.
 
Ezt az élményt szeretnénk továbbadni a kismamajóga órákon, hogy segítséget, erőt, bátorítást kapjanak azok a kismamák, akik harmonikus várandósságot szeretnének.
Kismama jóga
Miről szól a kismamajóga?
 
– segít ráhangolódni a babára, és befelé figyelni, a saját tested jelzéseire,
amely a vajúdás során nagy segítségedre lesz 
 
– speciális gyakorlatokkal segítjük a csípőizületek lazulását, a hátizmok
erősítését, és a gerinc rugalmasságának megőrzését, ill. a légzéskapacitás
növelését
 
– speciális, vajúdás közbeni légzéstechnikákkal készülhetsz a baba
érkezésére
 
– a gátizomtorna a gát területén található izmokat edzi, hogy minden feladatukat tökéletesen elláthassák
 
– A relaxáció alatt az elvégzett gyakorlatok hatásai rögzülnek és kipihenheted magad, feltöltődhetsz új energiákkal. Leteheted a napi terheket és beszélgethetsz a babáddal is
 

IDŐPONTOK ŐSZTŐL

kedden 11:00-12:30 (Vizes Tilda: kismama,-babás, gerincjóga oktató)

csütörtökön 18:15-19:45 (Sáfrán Ildikó: kismama-, babás és hatha jóga oktató és aromaterapeuta; kismama és babás jógaoktatóképzés vezető)

 

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES 06303351427 vagy 06308393590

Ára: 2400.-/alkalom ; 12.000.-/ 6 alkalom- 8 hétig érvényes

Szeretettel várlak benneteket a Kelenfában,

 

AJÁNLJUK MÉG ALÁBBI TANFOLYAMAINKAT: 

Szülésfelkészítő tanfolyam 

Babahordozás tanfolyam

Babamasszázs tanfolyam

KRISTON INTIM TORNA TANFOYAM (felkészülés a szülésre és a gyermekágyi időszakra)

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.