Komplex művészeti tábor - Kézműves és zenei tábor 2019.06.17-21. és 2019.08.12-16.

nyári napközis tábor
 
Időpont (2 időpontban is indul a tábor!): 2019. 06. 17-21. és 2019.08.12-16.
Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)
Korosztály: 6-10 év (nagycsoportos óvodások is jelentkezhetnek)
 
 Ha szeretsz alkotni, kézművesedni, új technikákat megismerni, ZENÉLNI akkor ez a tábor téged vár!!!
 
A zene és a képzőművészet együttes megismerése irányított témákkal.
 
nyári táborok sulisoknak  zene és alkotás , napközis tábor sulisoknak
 
Éld át a alkotás örömét! Kreativitás és kézügyesség fejlesztő feladatok.
 
Minden nap egy új témával foglalkozunk, ezek köré csoportosítjuk a foglalkozásokat, játékokat. Reggelente hangolódás a napi aktuális elemhez, ehhez kapcsolódó történet, mese, közösségformáló, személyiségfejlesztő játékok.
 
A zenei órákon megvizsgáljuk, hogyan fedezhetjük fel a zenében ezen elemeket, és hogy milyen hangszereket tudunk társítani az adott témákhoz. A természetben hol jelenhetnek meg, mint hangszer, mint hang, ritmus, „zene”. Sok érdekes kérdésre van lehetőség! 
 
 Minden eszközt biztosítunk az órákhoz, neked csak a jókedvet kell elhozni, az elkészített műveket pedig természetesen haza is viheted magaddal, így örök emlék marad a táborból.
 
A héten kétszer kirándulni is elmegyünk, a játékokat, zenélést, éneklést a szabadban tartjuk meg. Ott is tízóraizunk vagy uzsonnázunk.
 
 
 
nyári napközis iskolás tábor
 
Napirend: 
8:00-8:15  Gyülekező
8:15-9:00  Hangolódás, ismerkedés az adott témával (ha idő engedi a szabadban)
9:00-10:15 Zenei óra
10:15-10:30 Tízórai
10:30-12:00 Kézműves foglalkozás I.
12:00-12:30 Ebéd
12:30-13:30 Szabad foglalkozás (Játékok, Zenélés)
13:30-15:00 Kézműves foglalkozás II
15:00-15:15 Uzsonna
15:15-16:00 Napi levezetés
 
nyári tábor csoportkép
 
 
Amit hozz magaddal: 
Naptej, sapka, kulacs, kényelmes ruha, váltóruha (kinti játszós), benti cipő/zokni, festőpóló (ami nem baj, ha összemaszatolódik), egy sima fehér póló (tábori pólókészítéshez)
A kiránduláshoz kérünk BKK bérletet vagy 4 vonaljegyet.
 

Díja: 29 500. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni, melyet a Kelenfában készpénzben rendezhetsz. A jelentkezések a befizetések sorrendjében történnek.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már nem áll módunkban a tábori díjat visszatéríteni.

Nagy izgalommal várunk a táborba, hogy együtt zenéljünk alkossunk!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.