Mini Ovi

MINI OVI FOGLALKOZÁS (1-3 éveseknek), ELSŐ LÉPÉSEK A KÖZÖSSÉG FELÉ!

INGYENES NYÍLT NAP  2019. 11. 07. csütörtök 9:00-10:00 (2019. őszi beiratkozóknak) 

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES: 30/33-51-427 vagy info@kelenfa.hu 

A Kelenfa Mini Oviban szeretettel és türelemmel vezetjük be a gyerekeket a játék, muzsika, tánc és mese világába.

mini ovi 1-3 éves gyerekeknek, ha közösséget keresel a 11. kerületben kicsi gyerekednek, itt a helyed

 

 

Mindeközben gyerekek között lehetnek, intenzíven szocializálódhatnak és tanulhatják a közös játékot.
 
A Kelenfa Mini Ovi tökéletes ugródeszka az óvoda előtt. Napi néhány órában, szeretteljes közegben integrálódhatnak a gyermekek az intézményes életbe, napirendbe.
 
 
Időpont: hétfő - péntek 9-12-ig

Árak: 5000.- / alkalom 

Foglalkozások a Mini Oviban:

szociális integráció, tánc, torna, zene, ének, mesék-versek, kézműves foglalkozás, sok-sok szabad játék
 
A napirendünk rugalmas, mindig a gyerekek életkorához és aznapi igényeihez igazítjuk. Ételérzékeny gyermekek ellátását is vállaljuk. Várjuk az 1-3 éves gyermekek jelentkezését. 
 
mini ovi foglalkozás a kelenfában 11. kerület  mini ovi foglalkozás a kelenfában 11. kerület
 
torna móka a mini oviban 11. kerület kelenfa
 
 
 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.