Mozgolódó Művészke Tábor 2019.07.29-08.02.

"Minden gyermek művész. A probléma itt van: hogyan maradsz művész mikor felnősz." Pablo Picasso

Időpont: 2019. július 29. - augusztus 2.

Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Résztvevői: 3,5 -7 éves óvodások, akik szeretnek mozogni és alkotni :)

mozgolódó ovis napközis tábor a kelenfában

A mozgolódó művészkék különleges lények. Nagyon szeretnek alkotni, műveiknek csak a fantázia szabhat határt. Alkotáshoz különleges varázs köpenyt hordanak, ami nem csak a kezük munkáját könnyíti, de a ruhájukat is óvja. Szeretnek mozogni is, így az alkotást táncos-zenés mulatsággal szakítják meg olykor, szaladgálnak a jó levegőn és már ott is gyűjtik műveikhez a csodálatos bogyókat, növényeket, leveleket, kavicsokat. Szeretnek olykor kiabálni is, így néha vetélkedőket rendeznek vagy hangosan énekelve tornáznak egyet. Szeretik, ha befejezhetik a művüket és szeretnek néha ölbe bújva pihenni vagy aludni egy keveset, főként ebéd után :)

Ha netán te is ismersz egy mozgolódó művészkét, szeretettel várjuk táborunkba, ahol összejön az összes művészke, hogy kielemezzék a legfontosabb alkotnivalókat :)

Napirend

8.00-ra várjuk a gyerekeket és 16.00-kor búcsúzunk. Mozgással indítjuk a napot, aztán kimegyünk a szabadba. A környéken rengeteg bekerített játszótér van, ahová nagy úttesten nem kell átmenni. Általában három dal alatt elérjük a kiválasztott játszót :) Itt némi szabad játék után tízóraizunk és ha tele a pocak, zenés foglalkozást tartunk a jó levegőn. Ebédre visszamegyünk a Kelenfába. Csendespihenő alatt nem kötelező aludni, de valahogy általában mégis mindenki szokott ;) Ébredés után uzsonnázunk és elővesszük az aznapi alkotni valót. 15.45-kor megbeszéljük a napot és aztán midnenki folytatja az alkotást míg érte nem jönnek. 16:00-tól hazamennek.

A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a táborban. Igyekszünk egészséges, de a gyerekek szájíze szerint való ételeket adni. Bármilyen külön kívánsággal, ételérzékenységgel, szokással keress bátran, hogy segíteni tudjunk!

mozgolódó ovis napközis tábor a kelenfában

Amit hozz magaddal, mert kelleni fog:

törülköző, benti cipő, pizsi, cuki kisállat amivel aludni szoktál :-), naptej, sapka kényelmes ruha, puha talpú cipő vagy zokni táncolni, kintre olyan cipő amiben lehet rohangálni, mászókázni.

Ketten leszünk a gyerekekkel. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran!  Korlátozott a létszám, jelentkezz minél előbb, hogy ne érjen csalódás!

Díja: 29 500. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni, melyet a Kelenfában készpénzben rendezhetsz. A jelentkezések a befizetések sorrendjében történnek.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már nem áll módunkban a tábori díjat visszatéríteni.

Szeretettel és izgatottan várunk benneteket,

 

mozgolódó nyári napközis tábor a kelenfában

mozgolódó ovis napközis tábor a kelenfában

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.