Mummy Tummy torna az egészséges hasizmokért

Mummy tummy tréning

 
A szétnyílt hasizom problémája egyre nagyobb figyelmet kap, nem véletlenül, hisz már a várandóság alatt a 35.héttől megfigyelhető a szövetek egymástól való távolodása.  Ez egy természetes folyamat, de ettől még nem mindegy, hogy a problémát hogyan kezeljük. A fokozatosság elve itt is nagymértékben meghatározza a szövetek visszahúzódásának minőségét. A szülést követő 6 hónap során egy természetes összehúzódás is megfigyelhető, de az eredeti állapotba való visszatérés nem mindenkinek sikerül.
 
A mummy tummy tréningre a szülés után a 6.héttől várjuk mindazon anyukákat, akik újrakezdőként szeretnék folytatni a  mozgást, valamint a szétnyilt hasizomzat rekontrukciójában kérnek segítséget. 
A mummy tummy tréning, egy olyan speciális módszer, mely segít már a szülés utáni 7. héttől (császsármetszés után 10-12. héttől) a megnyúlt szövetek eredeti állapotba való visszaállításában.
 
Alapja a légző torna, a gátizomzat tornája és a hasfal megnyúlt szöveteinek rekonstrukciója.
 
Mindezek a gyakorlatok alapját képezik a későbbi funkcionális tréningnek, mely a várandóságot megelőző vagy egy  még jobb fizikai kondícióhoz segít. A szülést követően derül ki, hogy a szövetek mennyire bírták a fokozott megterhelést. Szinte minden esetben megnyúlnak a kollagén rostok a hasizomzatban és a gátizomzat sérülése is elég magas százalékban figyelhető meg.  A szövetek természetes rövidülése a hetek és hónapok előrehaladtával maguktól is megtörténik,de már nem lesz olyan, mint eredeti állapotában volt.. A szétnyilt szövetek az egyenes hasizomzatban fokozott óvatosságot igényelnek, ne rontsuk tovább a meglévő problémát. Az órák gyógytornász vezetésével történnek és babáitokat is sok szeretettel várjuk.
 
Időpontok:  2019. 09. 02-től
 
Hétfő 10:30-11:30
 
Szerda 10:30-11:30
 
Péntek 10:30-11:30
 
 
Ár: 2200 Ft/alkalom; 11 000 Ft/ 6 alkalom 8 hétig érvényes
Bejelentkezés: 06303351427
 
mummy tummy torna
 
 
 
 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.