Női Kör

„Tanuljunk meg vágyakozni az után, ami a miénk.”

- Simone Weil –


Mindenkinek kell egy hely, ahol leteheti a hétköznapok felvett szerepeit. Ahol nem kell hatékonyan építeni a karrierünket, ahol nem kell tökéletesen nevelnünk a gyermekeinket, ahol nem kell kompromisszumokkal egyengetni a párkapcsolatunkat… 
Ha van kedved egy szeretetteljes, jókedvű csapathoz tartozni, ahol a saját magunk és egymás elfogadása és inspirálása a legfontosabb, akkor jelentkezz bátran a Kelenfa NŐI KÖRÉBE.  
 
Hogy miért éppen NŐI KÖR?
 
"A Kör kerek formája kifejezi azt az egyedülálló módot, ahogyan a nők fejlődnek és tanulnak, a nők inkább kijelölnek egy vizsgálódási pontot, minden szögből és nézőpontból megvizsgálják, mielőtt a dolog lényegébe, vagy közepébe hatolnának. Ez a női ismeretszerzési mód a létezésünk természetéből ered: havi ciklusainkból, a képességünkből, hogy kihordjuk kicsinyeinket, a fejlődés, gyógyulás, átalakulás testi élményeiből." Carol Leonard
 
NŐI KÖR a Kelenfában Horváth Orsival
Most már hagyományszerűen és nagy szeretettel invitálok meg minden érdeklődő fiatalt és időst, leányt, édesanyát és nagymamát, aki kellő nyitottsággal szemléli női mivoltunk lehetőségeit.  Célunk, hogy a közösség erejével egyensúlyt alakítsunk ki testi-lelki-társadalmi lehetőségeink és álmaink között. Hiszen a legfőbb erőforrás bennünk lakozik, csak meg kell tanulnunk kicsalogatni.
 
Témáink kavalkádja a teljesség igénye nélkül:
 -       Önérvényesítés
 
-         Milyennek látunk és láttatunk?
 
-         Milyen anyós leszek…
 
-         Párkapcsolataink útvesztőjében.
 
-         A női megérzések, intuíciók.
 
-         Félelmeink, hiedelmeink megfordítása.
 
-         A pozitív életszemlélet technikája.
 
-         Életszakaszaink, és azok helyes megélése (női lét archetípusai).
 
-         A stresszorok felismerése, minimálisra csökkentése, és kezelése.
 
-         Testünk karbantartása, a mozgás és táplálkozás csodája.
 
-         Az bio-pszicho-szocio egyensúly megteremtésének biztos módszere.
 
-         Az anyaság.
 
-         Tanuljunk meg FELÁLLNI!
 
-         Érzékiség, szexualitás.  stb…
 
 
A NŐI KÖR célja egy tudatosabb, tartalmasabb női lét kialakítása, melyhez gyakorlatias tanácsokkal és holisztikus szemlélettel segítjük hozzá a kör tagjait. Tapasztalataink szerint elindítunk egy folyamatot, mely során az élet különböző területein, a mindennapi közérzetünkben, testünkkel való kapcsolatunkban kézzel fogható lesz a javulás.
Igazán abban az esetben hatékony az együttlét, ha van egy rendszeres, jó dinamikával működő csapat, akik jól érzik magukat együtt…. 
 
Ár: 2000 Ft /alkalom, 10.000 Ft/6 alkalom
 
 Minden évben egy-két alkalommal megnyitjuk a z érdeklődők előtt kapuinkat…
 
A csoporthoz 2017.  október 11-én lehet csatlakozni, de utána már a bizalom fenntartása végett, csak abban az esetben, ha ehhez a kör tagjai jó szívvel, kivétel nélkül hozzájárulnak. Az első alkalom ingyenes, hiszen a puding próbája az evés…
 
Ne feledd, TE is tele vagy lehetőségekkel, gyere és együtt kiaknázzuk, hiszen amire szükségünk van a teljes élethez, az mind a miénk! 
 
Horváth Orsi
 
Életmód tanácsadó terapeuta
 
 
Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!
 
TOVÁBBI TANFOLYAMAINKAT AJÁNLJUK NEKED:
 
GERINCJÓGA WORKSHOP KEZDŐKNEK
 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.