Ovis Karate (3,5-7 év)

karate ovisoknaka kelenfában

 

A karate jelszavai ( jellem, tisztelet, szorgalom, önuralom, akaraterő ) önmagukban is olyan értékrendszert jelentenek, melynek létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen nem csak hazánkban, de az egész világon.

Kelenfa óvodás fiúknak a Kelenfában

 

Azok a szülők, akik jelenleg óvodába, általános iskolába járatják a gyermekeiket pontosan ahhoz a generációhoz tartoznak, akik jelen voltak a karate megjelenésekor és nem kell „bemutatni” számukra a sportágat, hiszen jelentős többségük aktív tagja is volt a karate-társadalomnak. 

Edzői tapasztalataim szerint a fő okok, amiért a szülők éppen karate edzésre hozzák gyermeküket:

 1. tanuljon fegyelmet, önuralmat
 2. erősödjön mind testileg, mind lelkileg
 3. mozgáskultúrát, mozgáskoordinációt tanuljon

A sportág jellegéből adódóan és a szakképzett edzői gárdának köszönhetően ezeket biztosítani is tudjuk számukra, mindamellett, hogy hangsúlyozottan valljuk és láttatjuk, hogy megfelelő eredményt csakis kitartó munkával, szabálykövető magatartással és önfegyelemmel lehet elérni!!


A Kelenfa ideális helyszínt biztosít, hogy az óvodás korú gyermekek is belekóstolhassanak a Karate világába.

ovis karate a kelenfában

Mátyás Gergely , 3. danos mester

Budai XI. SE Karate

Foglalkozások: első alkalom 2018.09.17. hétfő, bejelentkezés szükséges 06303351427 vagy info@kelenfa.hu

 • hétfőn 18:15-19:00
 • szerdán 18:15-19:00
 • péntek 16:00-16:45

 ELSŐ ALKALOM 900 Ft

Utána  bérletrendszerben tudtok járni:

15 000.- Ft/ 10 alkalom - 10 hétig érvényes (bármelyik karate óra látogatható vele, nem kötelező a heti 3 foglalkozás) 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • A
 • B
 • C
 • D

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.