Szülinapok szervezése

Miért szülinapozz velünk? 

 • JÓ HANGULAT,
 • FERGETEGES BULI,
 • MAXIMÁLIS ODAFIGYELÉS,
 • ÁLTALAD VÁLASZTOTT TEMATIKUS TÉMA

 kelenfa születésnapi plakát

Mit tartalmaz az ár?

- A kizárólagos helyszín használatot 2 óra hosszáig és a játékok használatát
 
- 75 nm-es földszinti helyiség: 2 teremmel: 25 nm-es terem és 17 nm-es terem, felnőtt és gyermek WC +pelenkázó, öltöző).
 
-  Választható születésnapi témáink: kincskeresés, kalózok, tündérek, királylányok, világkörüli utazás, állatkerti móka, autóverseny
 
- Az utcán ingyenes parkolási lehetőséggel. Jól megközelíthető tömegközlekedéssel (7-es busz Puskás Tivadar utcai megállója, 3 perc séta a 4-es metró megálló).
 
- Csillámtetoválással
 
- Kreatív Kézműves program (korosztálynak megfelelő szintű feladatokkal, az elkészített dolgokat hazavihetik a gyerekek), 
 
- Irányított játékok játékmesterrel
 
- Üdítő, ásványvíz, tea/szörp 
 
- Rágcsálni való
 
- Születésnapi dekoráció
 
- + 1 fő személyzetet,  „romeltakarítást”
 
 
 
Ajánlatkérés: info@kelenfa.hu vagy 06303351427
 
 
 
 
zsúrok a kelenfában 11. kerületzsúrhelyszín kelenfa kelenfa 11. kerületi zsúrhelyszín
 
 
 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • A
 • B
 • C
 • D

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.