Szülőpozíciós jóga- szülésfelkészítés pároknak - Kelenfa.hu

Szülőpozíciós jóga- szülésfelkészítés pároknak

szülőpozíciós jóga a KelenfábanA vajúdás alatt rengeteg technika segítheti a kismamákat ellazulni, ráhangolódnia a folyamatra és ezáltal hatékonyabbá tenni minden percet.

Minél több információ áll a rendelkezésedre, annál könnyebben tudsz felelős döntéseket hozni.
 
A tanfolyamon szerepelnek a fájdalom kezelését és a gátvédelmet segítő légzés technikák. Megismerkedünk a homeopátiás és gyógynövény praktikákkal, illóolajok alkalmazásával, a páros masszázzsal, gát masszázzsal. Megtanuljuk a vajúdást és a baba behelyezkedését segítő jóga pozíciókat, vizualizációs technikákat, autogén tréninget.
 
Szó lesz arról, mit tehet a szülésnél jelen levő segítő, legyen az férj, dúla, édesanya, barátnő.
 
Beszélünk a szoptatással kapcsolatos lehetőségekről és a gyermekágyi időszakról.
 
A tanfolyam díjja páronként:
10.000.-/alkalom
 
A tanfolyam minimum 2 családtól indul.
 
A következő alkalom:
 
2018.05.06. vasárnap 10:00-13:15
2018.06.02. szombat 16:45-20:00
2018.06.23. szombat 16:45-20:00
2018.07.21. szombat 16:45-20:00
2018.08.11. szombat 16:45-20:00
2018.09.01. szombat 16:45-20:00
 
BEJELENTKEZÉS: 30/33-51-427 vagy 30/839-35-90
 
Ha bármi kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal.
Szeretettel várlak benneteket a Kelenfában!
 
Sáfrán Ildikó
kismama-, babás és hatha jóga oktató és aromaterapeuta; kismama és babás jógaoktatóképzés vezető

AJÁNLJUK MÉG ALÁBBI TANFOLYAMAINKAT: 

Babahordozás tanfolyam

Babamasszázs tanfolyam

KRISTON INTIM TORNA TANFOLYAM

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.