Tücsökzene kicsiknek és még kisebbeknek

Az immáron 20 éve működő Tücsök-zene új köntösben, de a régi értékekkel indul újra 2018. szeptemberétől Budapesten és környékén.
 
Ideális időtöltés babák és a családjuk számára!
 
Milyen Tücsök foglalkozásokkal találkozhatunk?
 
Tücsök-zene
Zenés és ritmusos játékokkal fejlesztjük a ritmusérzéket, mozgáskészséget és az intelligencia mellett finommotorikát is.
 
A mini hangszerekkel való találkozás a foglakozások egyik fénypontja. Az anyukájuk ölének biztonságát semmi pénzért el nem hagyó gyerekek a hangszerek megszerzéséért képesek életükben először önállósodni. Amikor ez megtörténik az valódi kis csoda. Egy első lépés a közösségbe való szoktatáshoz.
Korosztály: 6 hónapos kortól 4 éves korig
 
Miért jó a babának?
 • Itt teszik meg az első lépéseket egy közösségbe tartozás felé
 • Barátkozási lehetőség más babákkal
 • A taktilis érzékelés, finommotorika és a ritmusérzék fejlődik
 • Interaktív program 
 • A muzikalitás iránti vonzalom megalapozása mini hangszerekkel
 
Miért jó a mamának?
 • Barátkozási lehetőség más mamákkal
 • A szülés után kimozdulási lehetőség otthonról
 • Közös élmény a babával
 • Baba-mama fórum élőben 

Időpontok:

Keddenként  (első foglalkozás 2018.09.11.)

10:00-10:30 Tücsökzene 

A TÜCSÖKZENE FOGLALKOZÁS VENDÉGPROGRAM A KELENFÁBAN , ÍGY A BEJELENTKEZÉST A SZERVEZŐKNÉL TUDJÁTOK INTÉZNI.

Pergel Tamara 0630/989-6040

Stern Petra 0630/934-8333

JEGY / BÉRLET ÁRAK: http://www.tucsok-zene.hu/tz_arak.html

 

tücsökzene a Kelenfában 11. kerület

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.