Zene és drámatábor 2019.július 15-19. és augusztus 5-9.

 
Időpont (KÉT IDŐPONTBAN IS!) : 2019.július 15-19. és/vagy 2018. augusztus 5-9.
 
Helyszín: Kelenfa 1119 Budapest, Tétényi út 72/b
 
Korosztály: 6-10 éves gyermekek (kisiskolásoknak)
 
nyári zene és dráma tábor
 
 
Ha van kedved egy kreatív csapatban kipróbálni magad, szeretsz különböző szerepekbe bújni, érdekel a színház a zene, akkor ne hagyd ki ezt a tábort!
 
Minden nap kipróbálhatod magad különböző szerepekben, akár te lehetsz a rendező, vagy főszereplő, de lehetsz a zenész, aki hangszerekkel kíséri az előadást.
 
A színészeket mindig csodaszép ruhákban díszlet előtt látjuk. Éppen ezért mi is elkészítjük saját jelmezeinket, díszleteinket. A te fantáziádra van, bízva milyen jelmezben lépsz fel a színpadra!
 
Új és érdekes feladatokkal várunk benneteket nap, mint nap.
1.-4. nap egy színdarab betanulása, 5. nap Előadás!!!
 
zene és dráma tábor a Kelenfában sulisoknak
 
Gyertek el, játszunk, zenéljük együtt. Várjuk, együtt izgalommal az előadás napját ahol délután felgördül a függöny és Apa Anya megnézheti kinek a bőrébe bújtál, milyen kreatív, és milyen tehetséges vagy!
 

ZENE: Közös éneklés, zenélés. Környezetünk hangjait, zajait tanulmányozzuk, utánozzuk. Kísérletezünk azzal, mi minden használható hangszerként, hogyan is lehet zenélni a minket körülvevő tárgyakkal.

DRÁMA: Készségfejlesztő játékok, drámajáték, színjátszás, improvizációs gyakorlatok, közös történetalkotás.

KÉZMŰVES: Kreatív kézműves foglakozások jelmez- díszletkészítés.

 

nyári táboros csoportkép kelenfa
 
Napirend:
 
8:00-8:30      Gyülekező            
 
8:30-10:00 de. foglalkozás (Színjátszás)
 
10:00 -10:15 Tízórai
 
10:15- 11:15 de. foglalkozás (ének-zenei, hangszeres óra)
 
11:15- 12:30 de. foglakozás (kreatív, kézműves)
 
12:30-13:00 Ebéd
 
13:00-14:30 du. foglalkozás (ha idő engedi szabadban, improvizációs, személyiségfejlesztő játékok)
 
14:30- 14:45 Uzsonna
 
14:45-16:00 du. foglalkozás (napi levezetés)
 

Díja: 29 500. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni, melyet a Kelenfában készpénzben rendezhetsz. A jelentkezések a befizetések sorrendjében történnek.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már nem áll módunkban a tábori díjat visszatéríteni.

Nagy izgalommal várunk a táborba, hogy együtt zenáljünk, alkossunk!

Kelenfa Csapata

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.