Zene és jóga tábor 2017.06.26-30.

Időpontok:

2017. június 26 - 30.

minden nap 8:00-16:00

Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Korosztály: 6-10 évesek 

Ha szereted a zenét, szeretsz énekelni, hangszereken játszani vagy kipróbálni azokat, ha nem tudod mi az a "napüdvözlet" akkor itt a helyed ebben a táborban!

Lesz sok zene, körjáték, zenei játék, és persze jóga!!

Gyere a Kelenfába táborozni, mert itt :

...barátságok köttetnek :-)

baratságok a kelenfa nyári táborában

...figyelünk egymásra

zene és jóga tábor

...új dolgokkal ismerkedünk meg

zene a kelenfa nyári táborában

...tartalmasan töltjük a szünidőt

kelenfa nyári tábor levelezés

...szabad levegőn vagyunk

kopaszi gáton a kelenfa nyári táboros csapata

...ismerkedünk a jógával

jógázunk a táborban

...jól érezzük magunkat!

nyári napközis tábor

Amit hozz magaddal: 
Naptej, sapka, kényelmes ruha, váltóruha (kinti játszós), festőpóló (ami nem baj, ha összemaszatolódik), egy sima fehér póló (tábori pólókészítéshez)
 

Díja: 26 500 Ft (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már csak az étkezés díját tudjuk visszatéríteni (a tábor előtti egy hétben történő lemondás esetén már az étkezést sem! 

Nagy izgalommal várlak a táborba, hogy együtt zenéljünk alkossunk!

Szabó-Bellán Tímea  

táborvezető, zeneovi foglalkozásvezető, kerekítő foglalkozásvezető

Makai Emma

gyerekjóga foglalkozásvezető

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.