Zenés játékos kreatív gyermek angol 3,5-7 éveseknek (ovis angol)

Foglalkozások: 

 BEJELETKEZÉS SZÜKSÉGES 30/33-51-427 vagy 30/839-35-90

kedd:

 • 16:45-17:30 Zenés kreatív OVIS ANGOL (3,5- 7 év) KEZDŐ első foglalkozás: 2019.01.08. VÁRJUK A JELENTKEZŐKET.
 • 17:30-18:15 Zenés kreatív OVIS ANGOL (3,5- 7 év)  HALADÓ A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni .

csütörtök:

 • 16:45-17:30 Zenés kreatív OVIS ANGOL (3,5- 7 év) KEZDŐ A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni.
 • 17:30-18:15 Zenés kreatív OVIS ANGOL (3,5- 7 év) KÖZÉPHALADÓ A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni.
2.500.- Ft /alkalom ( az első alaklommal kipróbálási lehetőségként lehet alkalmi jegyet váltani, utána bérlet rendszerben működik az oktatás)

17.000.- Ft/ 8 alkalmas (heti 1 alkalom), 10 hétig érvényes

Bemutató órákat tartunk a szülőknek 2018. január végén és június közepén, ahol megmutatják a gyerekek, milyen sokat fejlődtek az adott időszakban.

Regisztráció szükséges az első alkalom előtt! 30/33-51-427 vagy info@kelenfa.hu

 
Kutatások bizonyítják, hogy hat éves korra az emberi agy minden jelentős növekedését eléri. Az élet legelső hat évében az agy tényeket és információkat fogad be, és ezeket elraktározza a memóriában. Kisgyermekkorban egy második nyelv elsajátítása fejleszti a gyermek agyának idegpályáit a halláshoz és az általános intelligenciához tartozó agykéregben.
Kimutatott tény az is, hogy a gyermekek nyelvvel való ismerkedését minél korábban érdemes elkezdeni, ugyanúgy, mint ahogy a mozgás, éneklés, mondókatanulás és szocializálódás alappilléreit is az óvodákban alapozzák meg.

Ovis zenás tornás angol


Az olyan kisgyermek, aki két nyelvet hall, s akivel két nyelven kommunikálnak, úgy nő fel, hogy mind a kettőt érti. A gyakorlat azt mutatja, hogy a gyermekek különbséget tudnak tenni a nyelvek között.
Különböző nyelvek kisgyermekkorban történő tanulása kiszélesíti a gyermek mentális kapacitását mindenféle tanulásra és tevékenységre vonatkozóan.
 
 

"Hajózni muszáj"– mondták és vallották az ókorban. Hajózni persze talán ma sem árt, de hogy angolul tudni feltétlenül szükséges az kétségtelen.

Te hogyan tanultál, tanulsz nyelvet? Emlékszel a szódolgozatokra, magolásra, szótárazásra, fordításokra? A „nyelvtan mindenekelőtt” szólamra?

Ha mindettől szeretnéd megkímélni gyermeked, nálunk a helyetek! Kreatívan, egy-egy témát több oldalról megközelítve, tréfás játékok, versek, dalok, megismertetésével vezetjük be a kicsinyeket a nyelvtanulás örömeibe! A nyelvtanulás ugyanis öröm! Építünk a gyermekek élénk fantáziájára és érzelemgazdagságára, valamint emlékezetére, ami ebben a korban már tartós, hisz agyuk önkéntelenül tárolja azokat az ismereteket, amelyek felkeltették érdeklődésüket és érzelmileg hatottak rájuk. Artikulációs bázisuk igen gazdag, ezért a helyes kiejtés könnyen rögzül.

kelenfa angol ovisoknak

Zenés játékos kreatív GYERMEKANGOL:

Mindannyian tudjuk, ritmus és mozgás szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

A gyermek életeleme a mozgás – halljuk gyakran, nem is véletlenül, hiszen a mondás igaz. Miért ne építenénk be a nyelvtanulás folyamatába gyermekeink egyik legfontosabb és legkedveltebb cselekvését, ha ezzel örömet is szerzünk és tudását is elmélyíthetjük? 

ovis angol

 

 

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • A
 • B
 • C
 • D

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.