Zenés tornás angol tábor ovisoknak 2019.07.08-12.

Dalokkal, sok játékkal, beszéddel varázsoljuk el a gyermekeket. Játékosan, táncolva, az érzékszerveink bevonásával ismerkedünk az angol nyelvvel.

nyári napközis ovis angol tábor 11. kerületben a Kelenfában

kelenfa nyári táborok  zenés tornás angol tábor a kelenfában

 

Időpont: 2019. július 08-12.

minden nap 8:00-16:00

Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Résztvevői: 3,5 -7 éves óvodásoknak, akik már tanultak angolul és azoknak akik még nem

Célunk: A tábor fő célja, hogy együtt fejlesszük a résztvevő gyerekek angol nyelvtudását, beszédkészségét, szókincsét, de mindezt sok-sok játékkal, mozgással, kreatív alkotással karöltve

 

Napirend:

8.00-ra várjuk a gyerekeket és 16.00-kor búcsúzunk. Angol foglalkozással indítjuk a napot, aztán kimegyünk a szabadba. A környéken rengeteg bekerített játszótér van, ahová nagy úttesten nem kell átmenni. Általában három dal alatt elérjük a kiválasztott játszót :) . Ebédre visszamegyünk a Kelenfába. Csendespihenő alatt nem kötelező aludni, de valahogy általában mégis mindenki szokott :-) Ébredés után uzsonnázunk és tartunk még egy játékos angol foglalkozást.

A nap folyamán összesen 2 tematikus foglalkozáson vesznek részt a gyerkőcök, 1*45 perc délelőtt  és 1*45 perces foglalkozás vár rájuk a délután folyamán.

A tábor tematikáját 5 csoportra osztottuk, minden nap más kaland, újdonság vár a picikre. Ennek értelmében az Állatok, Gyümölcsök, Időjárás, Számok és Színek fontos szavaival ismerkedhetnek meg. Ha Ti is szeretnétek sokat nevetni, játszani úgy, hogy közben fejlesztjük a nyelvtudásotokat is, itt a helyetek! Mi már nagyon várjuk, hogy üdvözölhessünk Titeket a nyári vakációban a fantasztikus programjainkkal!

ovis nyári tábor a Kelenfában ovis napközis tábor nyáron a Kelenfában

TERVEZETT TEMATIKA

hétfő:

1.      foglalkozás: Bemutatkozás, Mozgásos játékos angolozás, a téma bemutatása: Állatok

2.      foglalkozás: Kézműveskedés, dalolás, állathangok felismerése

kedd:

1.      foglalkozás: Bemutatkozás, mozgásos játékos angolozás, az aznapi téma ismertetése: Gyümölcsök

2.      foglalkozás: Kóstoltatás, ízek érzékelése, kézműveskedés

szerda:

1.      foglalkozás: Bemutatkozás, mozgásos játékos angolozás, aznapi téma: Évszakok, Időjárás

2.      foglalkozás: Kézműveskedés, táncolás

csütörtök:

1.      foglalkozás: Bemutatjuk egymást, mozgásos nyelvfejlesztés, aznapi téma: Számok

2.      foglalkozás: Kézműveskedés, memória játék

péntek:

1.      foglalkozás: Bemutatjuk egymást, mozgásos nyelvfejlesztés, aznapi téma: Színek

2.      foglalkozás: Színezés, Akadálypálya építése

kelenfa nyári táborok a Kelenfában 2016 nyarán

 

A táborban igyekszünk egészséges, de a gyerekek szájíze szerint való ételeket adni. Bármilyen külön kívánsággal, ételérzékenységgel, szokással keress bátran, hogy segíteni tudjunk!

Amit hozz magaddal, mert kelleni fog: -benti cipő, -pizsi, -plüss állat amivel aludni szoktál ,

-naptej, sapka -kényelmes ruha, puha talpú cipő, kintre olyan cipő amiben lehet rohangálni, mászókázni.

Legalább ketten leszünk a gyerekekkel. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Korlátozott a létszám, jelentkezz minél előbb, hogy ne érjen csalódás!

Díja: 29 500. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni, melyet a Kelenfában készpénzben rendezhetsz. A jelentkezések a befizetések sorrendjében történnek.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már nem áll módunkban a tábori díjat visszatéríteni.

Szeretettel várunk benneteket,

Kelenfa Csapata

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  • A
  • B
  • C
  • D

Rólunk mondták

  • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

    „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

  • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

     „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.