Zenés-tornás kreatív gyermekangol (1-3,5 év) szülővel együtt

"Hajózni muszáj"– mondták és vallották az ókorban. Hajózni persze talán ma sem árt, de hogy angolul tudni feltétlenül szükséges: kétségtelen.

Te hogyan tanultál, tanulsz nyelvet? Emlékszel a szódolgozatokra, magolásra, szótárazásra, fordításokra? A „nyelvtan mindenekelőtt” szólamra?

Ha mindettől szeretnéd megkímélni gyermeked, nálunk a helyetek! Kreatívan, egy-egy témát több oldalról megközelítve, tréfás játékok, versek, dalok, megismertetésével vezetjük be a kicsinyeket a nyelvtanulás örömeibe! A nyelvtanulás ugyanis öröm! Építünk a gyermekek élénk fantáziájára és érzelemgazdagságára, valamint emlékezetére, ami ebben a korban már tartós, hisz agyuk önkéntelenül tárolja azokat az ismereteket, amelyek felkeltették érdeklődésüket és érzelmileg hatottak rájuk. Artikulációs bázisuk igen gazdag, ezért a helyes kiejtés könnyen rögzül.

Zenés- tornás kreatív GYERMEKANGOL:zenés tornás kreatív gyermekangol

Mindannyian tudjuk, ritmus és mozgás szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

A gyermek életeleme a mozgás – halljuk gyakran, nem is véletlenül, hiszen a mondás igaz. Miért ne építenénk be a nyelvtanulás folyamatába gyermekeink egyik legfontosabb és legkedveltebb cselekvését, ha ezzel örömet is szerzünk és tudását is elmélyíthetjük? 

 

Foglalkozások:

kedd: 

 • 16:00-16:30 Zenés kreatív GYERMEKANGOL (1-3,5 év) szülővel!
 • 16:30-17:15 Zenés kreatív GYERMEKANGOL (3,5- 6 év)

csütörtök:

 • 16:00-16:30 Zenés-tornás kreatív GYERMEKANGOL (1-3,5 év) szülővel!
 • 16:30-17:15 Zenés kreatív GYERMEKANGOL (3,5- 6 év)

péntek:

 • 09:30-10:00  Zenés kreatív GYERMEKANGOL (1-3,5 év) szülővel

 

1.800.- Ft /alkalom,

6.400.- Ft/ 4 alkalmas havi díj,

12.000.- Ft/ 8 alkalmas havi díj

Hiányzást a következő havi bérletből áll módunkban jóváírni. (4 alkalmas bérletből max. 1 alkalmat, 8 alkalmas bérletből max, 2 alkalmat)

A HAVI DÍJAT A HÓNAP ELSŐ ÓRÁJÁN LEHET MEGFIZETNI. HÓNAP KÖZBEN ALKALMI JEGGYEL TUDTOK CSATLAKOZNI.

Regisztráció szükséges az első alkalom előtt! 30/33-51-427

Amennyiben egyéb foglalkozásaink is érdekelnek, itt megtekintheted: 2013/14 órarend

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • A
 • B
 • C
 • D

Rólunk mondták

 • „Nagyon örültünk a párommal, amikor először hallottunk a Kelenfáról. Régi hiányt pótol egy ilyen jellegű létesítmény. Nem csak a gyerekek örülnek, hanem mi is. Izgalmas, színes a program kínálata! Egyszerűen szeretjük!” 

  „A barátnőmtől hallottam a Kelenfáról, még nem jártunk a környékén sem, de annyit áradozott róluk, hogy biztosan mi is rendszeres látogatók leszünk kisfiammal, Lackóval!” 

 • „A Facebookon bukkant rájuk a férjem véletlenül. Annyira aranyos volt a beharangozó kisfilmjük, hogy végül is leragadtunk az oldalon, és eldöntöttük: Mi is csatlakozunk a Kelenfás „nagycsaládhoz”. A lányaink már izgatottak, hiszen ha tehetnék folyton bábszínházban ülnének. A Kelenfában ez is lesz, én pedig imádok jógázni!”

   „Rengeteg időt töltök az unokáimmal. Lévén hogy én magam is jó egészségnek örvendek, szeretem az aktív értékes, hasznos időtöltéseket. A Kelenfa azért egy remek hely, mert van a mi korosztályunknak is jóga, a gyerekeknek pedig rájuk szabott színes és érdekes foglalkozások, amiket imádnak! Együtt vagyunk, de mégis mindenki azt csinálja, ami neki való! Ez egy pompás alternatíva azt gondolom, minden gyereknek, szülőnek, nagyszülőnek. Csak ajánlani tudom!”

Akciók Órarend Online bérletvásárlás

Köszöntjük weboldalunkon

Amikor megálmodtuk, elsődleges céljaink között szerepelt, hogy valódi, működő közösséget hozzunk létre. A Kelenfa egy olyan vállalkozás, ahol a család minden tagjának igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási, tanulási lehetőségeket illetve mozgásos foglalkozásokat biztosítani.