REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  +36 30 8393590  •  infokelenfa.hu
Kodó Anita
kriston tréner
 
telefon: +36 30 8393590
email: info@kelenfa.hu
 
KIT többről szól, mint az izmok megedzése. Magába foglalja gondolkodásunk tudatos mederbe való terelését, régi sérelmeink megértését, elengedését, életvitelünk radikális megváltoztatását.
 
A Kriston Intim Tornáról egyetemi éveim alatt hallottam először. 2016-ban testnevelő-gyógytestnevelő tanári diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen, 2017-ben vaisnava jógamester szakon a Bhaktivédanta Hittudományi Főiskolán (párhuzamosan végeztem tanulmányaimat). 2014 óta tartok KIT tanfolyamokat, egyéni tréningeket, kezdetben Budapesten, majd Tirolban és Győr környékén, jelenleg újra Budapesten, de szívesen utazok a különböző helyszínekre.
 
Habár az egyetemen rengeteget tanultam az emberi test működéséről, a test-szellem-lélek egységnek fontosságáról, mindig akadtak „tabu” témák, sajnos a tapasztalatom az, hogy a gátizmok és a belső izmok működése is ebbe a körbe tartozik. A véleményem az, ahhoz, hogy sikeresek legyünk akár a sportályán, vagy akár a mindennapi életben elengedhetetlen a medencefenéki izmok jó állapota, edzettsége. Ha a belső szervek szép magasan vannak, jól funkcionálnak, megvan a belső tartás, utána építhetünk rá esztétikus izmokat a „kirakatba”.
 
Kriston Andrea egy fantasztikus, szenvedélyes tanító, rengeteg dolgot tanulhattam tőle, többek között, hogy milyen beszédes a testünk, egy-egy tünet háttarében mi húzódhat meg, mennyire fontos megérteni a testünk működését és képes lenni nézőpontot váltatni. Ha az általa felállított KIT rendszer szerint sajátítod el intimtornát elkerülhetetlen a fejlődés. A tréningjeimen mindig, hangsúlyt fektetek annak tudatosítására, hogy ha a tudást megkaptad, tőled függ, hogy mit teszel vele. Ez nagy felelősség. Csak is Te tehetsz a saját testedért (más nem fogja tudni a gátizmaidat fejleszteni)…
 
Már alig várod, hogy elsajátítsad a Kriston Intim Tornát?
 
Szeretettel várlak csoportos óráimon a Kelenfában!
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont oktato.php?oktato=26