REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  +36 30 8393590  •  infokelenfa.hu

Gyerekjóga sulisoknak

GYEREKJÓGA 6-12 éveseknek (SULIS JÓGA)
 
A gyermekjóga foglalkozások középpontjában a mozgás áll. A mozgás, mely nélkülözhetetlen az egészség megőrzése érdekében és mellyel a leghatékonyabban tudjuk támogatni a gyerekek érzelmi intelligenciájának fejlődését.

Tudjuk, hogy többféle intelligencia létezik. Míg az iskolában legfőképpen értelmi (kognitív) fejlesztés folyik, addig a gyermekjóga órákon, az iskolai fejlesztést kiegészítve és támogatva azt, az érzelmi intelligencián van a hangsúly.
Az érzelmi intelligenciát fokozó élmény a tapasztalat, az azonosulás, fejlesztése pedig egyszerű: örömteli tevékenységeket kell a gyerekeknek biztosítani. Ilyen lehet a mese, a mozgás, a zene, a játék és a minőségi együttlét. Fontos, hogy a gyerekek konkrét érzelmeket éljenek meg.
Az érzelmi intelligencia fejlesztésével fokozódik a figyelem, a tudatosság, nagyobb lesz a motiváció, hatékony lesz a stressz- és szorongáskezelés és hatékonyabb tanulási szokások alakulnak ki általa. Mindezek eredménye, a jobb tanulási eredmény.

A jóga órák során a helyes testtartás elsajátításával javul a gyerekek koncentrációja valamint ezzel megelőzhetőek a felnőttkori gerincbántalmak kialakulása. Az idegrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen a mozgás, a mozgás által létrehozott inger pedig lenyugtatja a gyerekeket.
Suli jóga:
Hasonlóan az ovis jógához még mindig jelen van a játékosság és a mese, de cél a gerinc prevenciója és ehhez kapcsolódóan a hasizmok megerősítése, a figyelem fejlesztése és a tudatosítás. Természetesen a végzett gyakorlatok már komolyabbak, megfelelő kivitelezésük több figyelmet és erőt igényel, mint az ovisok esetében, továbbá csoportos feladatokkal segítjük a gyerekek beilleszkedését az új környezetbe.

hétfőn 16:45-17:30
 
BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES AZ ÓRÁKRA! 06303351427 vagy 06308393590
 
1000 Ft / első alkalmas próba jegy
 
10 500 Ft / 6 alkalom (8 hétig érvényes)
 
Bejelentkezés szükséges 06303351427

Következő időpontok

Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont ora.php?ora=5