REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  +36 30 8393590  •  infokelenfa.hu

Színjátszó csoport

SZÍNHÁZ A KELENFÁBAN 7-14 éves korú gyerekeknek
 
Szeptembertől induló foglalkozásainkon a gyermekek elsajátíthatják a zenés, valamint a prózai színjátszás alapjait, megtapasztalhatják a közös alkotás örömét, amelynek gyümölcseként félévente izgalmas vizsgaelőadásokban szerepelhetnek profi színházi körülmények között.
 
A kreativitás- és személyiségfejlesztő drámajátékok során felfedezhetik képességeiket, határaikat, a csapatjáték szépségét, gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a közös célért való együttműködésről, az egymásra figyelésről, a felelősségvállalásról, a toleranciáról.
 
A csoport vezetője Szőke Olivér, akit főként a Csokonai Nemzeti Színházból, a Cervinus Teátrumból, a Spirit Színházból vagy a Holnap tali és a Tanár c. televíziós sorozatokból ismerhetnek a nézők. Többen már találkozhattak Olivérrel nyári táborainkban (Zene és dráma csoportok, Komplex Művészeti táborok).
 
Heti 2 alkalommal tartunk foglalkozásokat, a jelentkezők létszámától és korától függően kialakított csoportbontásban.
 
Tervezett időpontok:
hétfő 16:00-17:30
péntek 17:00-18:30
 
Ára: 40.000 Ft/ félév/heti 1 alkalom
 
A foglalkozások szeptember 7-én indulnak.
Jelentkezni szept. 3-ig lehet az info@kelenfa.hu e-mail címre küldött levélben.
Kérjük, a levélbe írják bele, hogy a két időpontból melyik lenne a gyermek számára a megfelelőbb, mert a csoportokat ennek figyelembevételével alakítjuk ki szeptember első hetében.

Következő időpontok

Nincsen aktuális időpont.
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont ora.php?ora=30