REGISZTRÁCIÓ BEJELENTEKZÉS
+36 30 3351427  •  infokelenfa.hu

Bemutatkozás

Kedves Látogató!
 
Grnák Tamara vagyok, 12 éve hívtam életre a Kelenfa Családi és Szabadidőközpontot itt a XI. kerületben.
 
Még mindig hihetetlen számomra, hogy egy gondolatból, majd sok- sok munkából, erőfeszítésből egy akkor egyedit tudtam alkotni. Persze sosem voltam teljesen egyedül, fantasztikus emberek, szuper oktatók segítették és segítik a mai napig is a munkám.
 
Az idő természetesen halad, de a Mi célunk továbbra is támogatni, kiszolgálni, edukálni. Nap, mint nap teljes erőbedobással dolgozunk a bölcsisekért, az ovisokért, kisiskolásokért, kismamákért, családokért.
 
Év közben délelőttönként a legkisebbekre fókuszálunk, Mini ovival várjuk a családokat, illetve Baba-Mama programokkal, délután az ovis különórákkal és Kismama / felnőtt tornákkal várjuk a hozzánk érkezőket.
 
Legnagyobb sikereink, ahogy látjuk nőni, fejlődni, ügyesedni a hozzánk járó gyerekeket. Onnantól kezdve, hogy megteszik nálunk az első lépéseket odáig, hogy iskolásként már segítőnek térnek vissza hozzánk nyári napközis táborainkba.
 
A különórákon túl terembérbeadással is foglalkozunk, kiscsoportos óráknak helyet adva.
 
A hétvégeken a workshopok és szülinapi zsúrok lebonyolításáé a főszerep, amely szintén a szívem csücske, mert sokszor találkozunk korábban hozzánk járó gyerekekkel és ilyen formában picit újra együtt mókázhatunk.
 
Nyitott vagyok az újdonságokra és új együttműködésekre, ha úgy látod dolgozhatnánk együtt keress bátran, beszéljünk!
 
Üdvözlettel,
Tamara

 
Galéria Adatkezelési tájékoztató Házirend Oktatóink
     © 2019 Kelenfa családi és szabadidőközpont /cikk.php?cikk=bemutatkozas